Nov 29, 2008

Grönakortlotteriet
Idag har jag anmält mig till "Green Card Lottery" eller egentligen så heter det "The 2010 Diversity Immigrant Visa Registration". Det är ett lotteri där vinsten är arbetstillstånd i USA. Det är lite märkligt hur det och ena sidan krävs en kostsam och komplicerad ansökningsprocedur med advokathjälp och andra sidan så finns det ett gratislotteri för att få "green card". Det vore ju trevligt om det fanns en gyllne medelväg. Jag fyllde i mina personuppgifter på nätet och bifogade ett passkort och vips är jag med i lotteriet. Jag insåg efter att passbilden var tagen att min slipsknut var på sniskan och jag som hade satt på mig min favorit Brioni-slips dagen till ära. SUCK!

Jag är normalt inte så här gravallvarlig, men man får inte le på amerikanska passbilder. 

Nov 28, 2008

Thanksgiving
Jag var bjuden på Thaksgiving-middag igår hemma hos P och Ms penthouse. P är en väldigt duktig kock så maten var utmärkt och spriten flödade i sedvanlig ordning. Det blev en väldigt trevlig kväll. Jag gick inte hem från P och M förrens vid tretiden på morgonen. New York var ovanligt öde. Jag såg knappt några människor när jag promenerade hem från middagen. Det hängde ett par bögar utanför Rawhide, men annars var Chelsea folktomt.

Jag vaknade idag bakis som sjutton. Det tog mig ända tills två på eftermiddagen innan jag kände mig som en människa. Jag gick över till min kompis R och tillbringade eftermiddagen och kvällen med att titta på sex avsnitt av True Blood, klappa Rs två hundar och två katter. Dessutom festade vi på vegan cup cakes som R gjort samt rester från Thanksgiving.

Jag gillade True Blood serien. Fast jag är väl lite partisk. Den snälle vampyren Bill är väldigt lik min expojkvän D. Jag blev lite sugen att ha sex med honom igen. Tyvärr är han i LA så det blir inget av med det. Jag får nöja mig med att titta på hans look a like i True Blood istället.

Nov 27, 2008

Terrorvarningar
Det har ju varit och är väl än väldigt oroligt i Mumbai i Indien. Innan ens situationen klarnat så gick FBI ut med varningar om att Al Kajkå pratat om terrorattacker i New Yorks tunnelbana. Det är lite absurt då tydligen så var det någon som kände några terroristpolare som diskuterat detta i september. Fick vi någon varning då? Nej, inte ett knyst hördes om någon potentiell attack i New York. Fast nu när det small i Indien då minsann börjas det varnas igen typ två månader i efterskott. Hur genomskinligt är inte detta. De flesta New York bor inklusive jag fnyser åt dessa så kallade varningar. Det luktar pojken som ropade varg långa vägar. 
Thanksgiving goes gay?
Jag vaknade imorse och tittade på "Macys Thanksgiving Parade" på TV. Jag vet att gaymaffian styr det mesta vad gäller mode och media, men finns det någonting mer gay än "Macys Thanksgiving Parade?" Hmm, förutom "Pride Parade" och "Halloween Parade" förståss. 

Dora the Explorer, da bomb för dagisbarn.

Arrangörskommiten måste vara full av bögar för vem annars skulle komma på iden att marschera runt jätteballonger av tecknade figurer längs New Yorks gator uppblandat med  uniformerade "marching bands" fullproppat med snygga unga killar i uniform.  

Ögongodis för uniformsfetischister.

Vad ytterligare bevis behöver man när en av gästartisterna var Rick Astley sjungandes "Never gonna give you up" Gay galore!

Rick Astley modell 2008.

Nov 26, 2008

Jubileum
Det slog mig just att idag för sju år sedan så kom jag till New York. Det känns som om det var bara för ett år sedan. Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Jag minns att jag kände mig vilsen och rädd där jag stod i gathörnet med min stora bag och ryggsäck när taxin lämnat mig vid min address den där första kvällen. Då bodde jag på 63e gatan och York Avenue på Upper East Side. Det är ett väldigt säkert område, men då kändes det lite läskigt. Jag var dock ung och oskyldig då. Nu är jag bara och. 
Slut på veckan
Tack gode gud att den här konstiga veckan är över. Det är Thanksgiving imorgon och vi är lediga både imorgon och på fredag. Det skall bli så skönt med långhelg efter den här veckan. Orsaken till att veckan varit konstig är att min chef har varit underlig. Jag är inte den enda som har märkt detta. Mina kollegor har också noterat att han betett sig konstigt. 

Han har verkat smått irriterad och lite frånvarande ända sedan han kom tillbaka från Brasilien förra veckan. Dessutom så har han smitit iväg på en massa småmöten med kommunikationschefen. Vad det nu än är så tror jag inte detta gäller oss på våran lilla patentavdelning då kommunikationschefen är inblandad, utan det är nog någonting större i görningen. Nu tänker jag dock njuta av Thanksgiving och sluta tänka på jobbet. Tids nog får jag reda på vad som är i görningen. 

Nov 25, 2008

Suger
Nu är det officiellt att jag suger. Inte bara killar alltså utan också på att förhandla. Min hyra går upp igen med 55 dollar i månaden nästa år. Då min lön inte går upp och hyrorna har stagnerat på sistone här i New York så tyckte jag att det var läge att omförhandla hyran. Jag hade tränat in mitt säljsnack och ringde upp mitt fastighetskontor och körde snacket.

Min vinkel var att jag har bott länge i lägenheten och att jag behövde ett brejk med hyran då jag varit en god hyresgäst under alla dessa år. Killen på fastighetskontoret höll med om att jag varit en god hyresgäst och påpekade att jag fått specialpris tack vare det. De höjer hyran med mindre än vad hyreskontrollerade lägenheter får i hyreshöjning. Jag hade inget bra argument mot detta och därmed var förhandlingen i stort sett slut. Jag är en stor mespropp. 

Till mitt försvar måste jag erkänna att jag gillar min lägenhet och hade inte någon plan B. Jag hade kunnat vara mer agressiv i förhandlingen om jag hade en ny lägenhet på lut. Nu har jag inte det och jag har inte råd att flytta just nu så det var bara att acceptera hyreshöjningen. "It is official. I SUCK!"
Darth Vader
Här kommer den utlovade bilden på underverket. Visst ser den lite ut som Darth Vaders hjälm eller hur?. Just nu behövs den inte för det är regnigt och runt tio grader varmt ute. Dock är de kallaste månaderna januari och februari här i New York så jag lär nog behöva den så småningom.

Nov 24, 2008

Värme på burk
Jag käkade brunch igår på VYNL med min irländske bankirkompis M. Fast det var så tidigt på förmiddagen att det blev frukost för mig. Jag beklagade mig över att det var så ruggigt kallt i min lägenhet för honom. Han tyckte att jag skulle köpa en kupevärmare. Han visste var det fanns en sådan billigt nämligen på Jack's World. Det är en gigantisk 99 cent store där det mesta finns till väldigt billiga priser.

Jag hittade en kupevärmare för endast 27 dollar. Den ser ut som Darth Vaders hjälm, men fungerar finfint. Den värmde upp min lägenhet gött igår. Bild kommer senare på underverket. Fast imorse så verkade det som om värmen kommit igång igen i lägenheten. Dessutom har det blivit lite varmare ute. Jag behövde inte köra Darth Vader vilket är bra för elektriciteten kostar skjortan här i New York.

Nov 23, 2008

Ops, I did it again again
Är just hemkommen från att ha varit hemma hos en före detta fransk balettdansör på hans hotellrum. Hotellet låg på 25e gatan mellan 6e och 7e Avenyn och han hade så sexiga gröna ögon att det var värt att slita sig från datorn och den varma lägenheten. Fast visst ven det kallt de kvarteren jag behövde knata för att komma till hotellet. Det var dock varmt och skönt på hans hotellrum. Såpass varmt att alla kläderna åkte av. Han hade fortfarande en väldigt muskulös och snygg danskropp. Dessutom så  behövde inte denna dansaren stoppa upp strategiska delar av sin trikå heller vilket var trevligt. Nu är det hög tid att sova. Jag skall upp imorgon och käka brunch klockan 11 på förmiddagen. Okristligt tidigt! Det får nog bli frukost för mig. 
Riktigt fullt så vältränad var han inte, men inte långt ifrån. 

Nov 22, 2008

Upptinad
Nu är det varmt och gosigt hemma. Jag packade in mitt luftkonditioneringsaggregat för att minska draget vilket hjälpte till att höja temperaturen i lägenheten. Dessutom så passade jag på att tända en brasa i öppna spisen för att få upp värmen ytterligare när min personliga stylist kom på besök. Vi tog några drinkar och skvallrade lite medans han klippte mig. Det känns så himla skönt och lite lyxigt att få håret klippt hemma hos sig. Nu fixar jag middag och bara myser i värmen. Det känns väldigt trevligt att ha en hemmakväll för en gångs skull på en lördag.  

Varmt och gött med en brasa i öppna spisen. 
Frozen!
Vintern är här med besked. Det är minusgrader ute och det märks i min lägenhet. I sedvanlig ordning så snålar min hyresvärd med värmen. Det är kyligt värre i min lägenhet. Jag funderar allvarligt på att tända i öppna spisen för att värma upp lägenheten åtminstone för stunden. Sedan så bara måste jag vinterfodra mitt luftkonditioneringsaggregat. Det drar in alldeles för mycket från det. Det kommer att hjälpa mot kylan. Fast lite värme i elementet skulle heller inte skada. Morr!! 

Nov 21, 2008

Mousewatch IV
Jag satt och tittade på TV här när det dundrade till. Toapappersröret hade ramlat ned i hinken. Med spänning tittade jag ned i hinken. Var det en mus? Nej, det var en stoor kackerlacka, en så kallad water bug som sprang omkring i hinken. Jag öppnade dörren ut till trädgården och slängde ut kräket. Det är nästan minusgrader ute så förhoppningsvis så fryser kackerlackan ihjäl innan den försöker komma in i min lägenhet igen. 

Ut fula kryp ut!

Oops, I did it again!
Nej, jag rakade inte av håret, körde på bilar alternativt paparazzi eller gick på offentlig toa barfota som Brittney. Rubriken syftar på min något dåliga vana att gå ut och festa mitt på veckan. Planen var att ta en drink med en kille, R, på Le Zie 2000. Det är en lokal restaurang som har en trevlig loungedel.

Det höll dock inte på att bli av för när jag kom instormande och tittade mig omkring så tyckte jag mig inte se honom. Jag gick till baren och beställde en drink och inväntade honom eftersom baren är dit man går först. Så är det i alla fall i min värld. Efter ett tag, det vill säga när jag fick drinken så blev jag lite otålig. Jag skickade honom ett SMS där jag meddelade att jag var i baren. Svaret var kort och koncist: vänd dig om! Där i en soffa satt R. Jag hade sett honom i ögonvrån, men då det satt några tjejer bredvid honom så trodde jag att han var med dem. Ehm..sedan så hade jag inte glasögonen på mig heller så jag såg väl inte så bra.

Min fina plan att bara ta en drink gick i kras då R visade sig inte bara vara söt utan också charmerande och rolig att prata med. Det slutade med att jag drack fyra drinkar och vi stängde stället i princip vid midnatt. Vid det laget var jag glad i hatten och hormoniell, vilket R också var så vi hamnade hos honom. Han bodde i vad i folkmun kallas "the gay dorm". Det är ett hus som ligger tvärs över gatan från g lounge. Väldigt praktiskt ur raggningssynpunkt om man går till g lounge. Väl hemma hos honom så tog vi en öl och hade kaninsex till klockan halv tre på morgonen. Turligt nog så bor han bara ett par kvarter från mig så det tog inte lång tid att gå "the walk of shame" hem i vinterkylan. Jag kastade mig i säng vid tre.

Jag borde nog ha tagit sovmorgon, men jag vaknade vid åtta så jag gick till jobbet. Jag känner mig dock en aningen bakis och skakis just nu. Inte hjälpte det att vi just hade brandövning på kontoret. Jädrans högljudda sirener!

Nov 20, 2008

Hej mitt vinterland!
Nu har vintern kommit till New York. Temperaturen orkar knappt krypa över nollstrecket mitt på dagen. Idag har det utlovats snöbyar. Fast dessa lyser med sin frånvaro än så länge. Det är halvsoligt just nu. Det är dock hög tid för vinter. December står ju för dörren.

Fast riktigt så här mycket snö har det inte utlovats. Så här såg det ut i min trädgård efter 2006 års snöstorm.

Nov 18, 2008

Proposition 8
Jag har inte direkt diskuterat Californiens proposition 8. Nu är det dags att vara lite allvarlig. Det som hände i Californien med proposition 8 är rent ut sagt skamligt. Folk i Californien röstade med en liten mariginal för att ogilitigförklara 18.000 giftemål. Vilka är då dessa 36.000 vars giftemål nu riskerar att bli ogiltigförklarade? Jo, de är homosexuella.

Orsaken till att proposition 8 gick igenom var att mormonkyrkan donerade 200 miljoner kronor till en negativ kampanj fylld av lögner för att få homoäktenskap ogilitigförklarade. Tänk vad många hemlösa som skulle ha kunnat få mat för dagen med dessa pengar, men nej det var viktigare att ta ifrån rättigheter från andra än att göra gott.

Media har varit och rapporterat från alla demonstrationer mot proposition 8 och den ilska och frustration som finns inom gaysamhället. Dock har det varit relativt tyst med fördömanden av proposition 8 från media. Smygbögen Anderson Cooper har inte sagt ett knyst om detta på CNN. Vem har då ställt sig upp och sagt ifrån? Jo, Keith Olbermann, en HETEROSEXUELL, på MSNBC ställde sig upp och gav en svidande kommentar till alla dem som röstade ja till proposition 8. Keith Olbermann kan vara lite predikantmässig, men detta fick mig rörd till tårar. Kolla in hans kommentar här.

Nov 17, 2008


Room with a view
Idag har jag haft lite tråkigt på jobbet. Jag har passat på att titta ut genom kontorsfönstret och beundrat hur fin Chrysler-skyskrapan är liiite för mycket. Den glimmar så snyggt i solnedgången.
Mousewatch III
Intet nytt på musfronten! Fällan är fortfarande orörd och jag har inte sett eller hört musen. Jag börjar allvarligt misstänka att musen flyttat.

Nov 16, 2008

Baby shower
Idag har jag varit på någonting väldigt amerikanskt. Jag har varit på en baby shower för min kompis R. Festen hölls i vår gemensamma kompis Bs nya lägenhet. Vilken lägenhet! Man kom in i lägenheten direkt från hissen. Själva lägenheten var modernt designad och var i princip hela våningsplanet. Tydligen har man råd med en sådan lägenhet när man jobbar på en hedge fond. Nåja, det var på den gamla goda tiden.

Så här smarrig ser en diaper cake ut.

Hur som helst så innebar festen god vegetarisk mat, lekar, blöjtårtor och presentöppning. Lekarna innebar att gissa omkretsen av Rs mage genom att klippa en bit snöre och mäta med snöret, att med förbunda ögon skeda bummulstussar med en sked från en stor skål till en mindre skål ovanpå huvudet och presentöppningsbingo. Som avslutning på hela kalaset så fick vi vegan cup cakes. De var riktigt goda. Jag skulle aldrig ha vetat att dessa bakverk inte innehöll vare sig mjölk eller ägg.

Så här glad och stolt var festföremålet R.

Nov 15, 2008

För snäll för mitt eget bästa?
Jag gick på en tråkig dejt idag. Det är en kille som har tjatat om att träffas en längre tid och tillslut så gav jag med mig. Vi träffades vid Metropolitan Museum of Art för att gå på en förhandsvisning av en specialutställning av italienskt renässanskonst.

Så fort jag såg honom på trappan till Metropolitan så visste jag att jag inte var intresserad av honom. Vi gick och såg utställningen och efteråt så promenerade vi genom Central Park till Hells Kitchen och käkade middag på VYNL. Efter middagen tog vi några drinkar på Posh, innan jag sade att jag var trött och ville gå hem. Han var trevlig, men jag kände ingen kemi mellan oss. Förhoppningsvis så kände han samma sak så att jag slipper slingra mig ur en andra dejt. 
Lördagsklubben
Idag var jag ovanligt tidigt i gymmet och tränade. Jag var i gymmet redan vid lunch. Det var inte så himla mycket folk där vilket är skönt för då slipper man vänta på maskiner eller slåss om löpband. Tyvärr var det inte heller så himla mycket ögongodis där heller. 

Det verkade som om bromsmedicinklubben var och tränade. Var och varannan man hade tydliga tecken på att de gick på bromsmediciner mot HIV, insjukna kinder, uppsvullen mage och vener som verkade nästan vilja poppa ur kroppen på vaderna. Mitt förslag till HIV prevention är att slänga upp några kroppsbilder på män som har gått på bromsmediciner ett längre tag och informera ungdomar om hur man kommer att se ut om man får HIV. Då lär nog flera bögar tänka till både en eller två gånger innan de har oskyddad sex. Visst är det krasst, men skrämselpropaganda fungerar alltid och vad är väl mer skrämmande för en tonåring bög än att bli ful. 
Fredagskväll
Det är midnatt och jag kockar middag. Det blir tortellini med pesto. Det är allt jag orkar laga just nu. Jag har precis kommit hem från Townhouse. Townhouse skall föreställa ett "high end" ställe. Det lyckas mest med att vara något slags country club i Connecticut där alla är gay. Stället siktar på lyxigt men landar på finlansfärja ala åttiotal. 

Hur som helst så var det stället för en träff med en grupp män som gillar att klä sig i kostym. Det var kul att träffa dem över ett par drinkar och umgås och titta på den inte alltför dolda könshandeln som pågick. Det var en hel del unga etniska killar som gick hem med äldre män under den tiden vi drack drinkar där. Större delen av dessa killar gick definitivt iväg mot betalning. 

Jag lyckades givetvis träffa en svensk baron någonting. Han var lite skamsen över sin titel så han sade aldrig sin fullständiga titel. Oh well, I sedvanlig adlig ordning så var han ganska så träaktig. Jag förstår inte hur jag alltid lyckas stöta på svenskar vart jag än går. Nu är det dags för middag och sedan förlora medvetandet. 

Nov 14, 2008

Mousewatch II
Intet nytt på musfronten. Fällan är orörd och musen lyser med sin frånvaro. Nu har jag blivit ultrakänslig för småljud. Jag lyssnar spänt efter musljud när jag är hemma. Dock har det varit falsklarm som svalnande ugn och kylskåpsknäppningar. Funderar på att byta ut ostbiten mot jordnötssmör. Det är ju dock Chelsea och även mössen verkar vara finsmakare.

Nov 13, 2008

Kaos!
Det tutas oupphörligt på gatan utanför och det hörs sirener i ett. Orsaken till detta kaos är USAs största syndabock för närvarande George Dubya Bush. Han skall hålla ett tal i FN och Manhattan blir lamslaget tack vare alla trafikavstängningar. Jädra Bush! Kan han inte hålla sig i Washington så att jag får lite arbetsro.
Mousewatch I
Besvikelse! Ingen mus och fällan är orörd. Jag undrar om musen flytt fältet eftersom jag inte sett eller hört den sedan jag såg den försvinna i springan mellan garderoben och öppna spisen.

Nov 12, 2008

Muskris!
Jag har en längre tid hört lite skumma ljud bakom spisen. Det har låtit som raspet av små klor. Jag fick mina misstankar bekräftade idag då jag såg en mus sticka fram huvudet ut ur dörrspringan i min garderob. 

Det uppstod genast ett moraliskt dilemma. Köpa billiga slagfällor och ha ihjäl musen eller köpa mer musvänlig fälla och fånga kräket levande. En snabb titt på nätet visade att Homo Depot, förlåt Home Depot, hade slagfällor för under 2 dollar. Däremot så kostade en fälla att fånga musen levande hela 20 dollar. Visserligen kan man ju återanvända levande fällan gång på gång och man slipper ta livet av kräket, men 20 dollar. 

Lite mer sökning på nätet så fick jag nedanstående förslag till en billig hemmafälla. Jag har nu raskt riggat upp en nära garderoben. Betet fick bli traditionsenlig ost för jag hade inte jordnötssmör som verkar vara den amerikanska stapelvaran vad gäller bete. Nu får vi se hur länge det dröjer innan jag får napp. I will keep you posted som dom säger här i Amerrikat!

En chick bordsvariant av fällan.



Jag har då gjort denna golvvariant av fällan. Fast jag bytte ut papprampen mot ett par rejäla klättervänliga vedklampar. 



Lång dag II, uppföljaren
Jag har precis kommit hem från kvällens sociala åtaganden. I sedvanlig New York-stil så händer allting på samma dag. Jag kom hem vid sextiden från jobbet och käkade en snabb middag. Efter middagen gick jag till g lounge och träffade en grupp män som gillar att klä upp sig i kostym och och träffas. Jag tog två drinkar där och socialiserade lite.

Vid niotiden gick jag hem och bytte om till civila kläder och träffade P utanför en teater i Times Square. P är en britt som jag träffat tidigare när han varit på besök i New York. Vi åkte upp till hans hotell som låg på 96e gatan och hade sex. Jag var sugen på råporrigt knullande, men P var mer på humör för att gosa och diskutera ämnen som hans man och jobb. Vi hann med lite sex också mellan diskussionerna och gosandet. Det var skönt att ha lite sex även om det inte blev exakt som jag tänkt mig. Det enda som var tråkigt var att hotellet var ganska så risigt. P hade inte ens toalett på rummet. Det kallar jag lågbudget!

Nov 10, 2008

Lång dag
I morse krälade jag ur sängen vid åtta. Orsaken till att jag steg upp i denna okristliga tid på en söndag var att jag åkte och träffade min kompis L från Sverige, som är på besök i New York. Vi tog en buss från Port Authority Bus Station till Woodbury Commons Outlet Mall vid tio på morgonen. En timme senare så var vi mitt ute på bonnvischan. Fast där ute ligger då Woodbury Commons med sina över 200 outlet affärer, ett shoppingnirvana med över 200 affärer. Vi shoppade loss i över 7 timmar. Fast det var väl mest L som shoppade. Min budget var lite mer begränsad än hennes. Jag lyckades dock göra fynd. Det blev en snygg slips från Mr Pink och massor av kalsonger från Jockey.

Den fejkade klockstapeln i fejkbyn Woodbury Commons.

Väl hemma vid åtta så blev det en snabb middag och sedan så bar det iväg till en filminspelning. Jag var statist i filmen Big Gay Musical som min kompis C regisserar. Jag var med i ett par scener fast mina roller var väldigt blygsamma. Jag går förbi skådespelarna i några scener. Det var dock kul att hjälpa min kompis C. Problemet med filminspelningar är att dessa tar tid. Jag var där vid nio och först vid halv elva så filmades första scenen. Jag blev inte ivägsläppt förrens vid kvart över ett. Mina rollprestationer kommer kanske på sin höjd bli några sekunder i filmen och ändå så tog det ett par timmar att filma. Att göra film är verkligen totalt oglamoröst.

Nov 8, 2008

Absurd situation
Idag så var jag på gymmet (igen för 5e gången i veckan). Det regnade och var lördagseftermiddag så utbudet av snyggingar var minimalt. Istället så slöglodde jag på löpbandsgrannens TV-skärm. Han kollade på nöjesnyheter på någon kanal. 

Mitt i det hela så poppar det up ett bekant ansikte. Det tog mig dock ett tag innan jag kom på vem det var. Det var Mike som är kompis med min kompis M. Jag har träffat honom ett par gånger och vet att han är nöjesjournalist och en ivrig samlare av smurfar. Det är bara naturligt att han dyker upp som reporter på nöjesnyheterna. Trots detta så kändes det lite absurt att se honom på TV när jag tränade. Only in New York eller kanske i Hollywood...

Nov 7, 2008

Jubileum
Idag är det treårsdagen av att jag började jobba på mitt nuvarande jobb. Jag tänkte ett tag sedan på att det snart gått tre år sedan jag fick ett "riktigt" jobb här i New York. Sedan glömde jag bort detta.

Jag blev nyss påmind om treårsdagen av min sekreterare. Först då fick jag en förklaring till varför mitt passerkort slutat fungera och att jag inte kunde komma in till jobbet via bakvägen. Mittt passerkort var nämligen tidsbegränsat till tre år. Nu har jag dock återigen fått tre nya år på kortet. Egentligen borde jag fira detta, årsdagen alltså och inte tre nya år på passerkortet, men jag vet inte riktigt hur. Det känns som vilken vanlig arbetsdag som helst.

Nov 5, 2008

Mr Big is back!
Nej, Mr Big är inte tillbaka i mitt liv. Däremot är han tillbaka på den datingsida på internet där vi träffades. Jag såg honom inloggad alldeles nyss. Jag som trodde att han gick tillbaka till sin fru och sina barn. Tydligen innebar detta tillbakagående att han gick tillbaka till fru, barn och surfa efter gaykillar. Jag som i min enfald gav honom 2 år av garderobslivet som straight innan han kom ut som gay. Jag får nog förkorta den tidsperioden rejält. Jag tror 6 månader är mer realistiskt. 
Smolk i glädjebägaren
Det står nu klart att Proposition 8 går igenom i Californien. Detta innebär att äktenskap definieras mellan man och kvinna i den californiska konstitutionen. Vad som kommer att hända med de tusentals homoäktenskap som redan ingåtts i Californien är osäkert. En sak som dock är säker är att den ultrakristna högerns kärleksbudskap kommer att nu medföljas av en flod av stämningar för att få dessa äktenskap ogiltiförklarade. Kristna kärleksbudskapet the American way!

Nov 4, 2008

OBAMA ÄR PRESIDENT!
Det var en nervös väntan i Rockefeller Center fram tills klockan elva då valresultatet från västkusten kom och Obama blev president. Jublet var öronbedövande och taxibilarna började omedelbart tuta vid det ögonblicket när det blev klart att Obama vunnit. 

Jag passerade Times Square på vägen hem. Folkmassan som samlats där för att titta på valet spontandansade och jublade. I Chelsea var det karnevalstämning på 8e Avenyn med jublande folk och tutande taxibilar. Jag är så glad att jag fått vara med om denna historiska dag. Det känns som om jag kan andas lättare nu.

Nov 3, 2008

Bildbevis
Här kommer lite bildbevis från Halloween. Bildkvaliten är kanske inte den bästa, men timmen var sen och vi var lite påverkade av rusdrycker.

Behold the ghost of bad cavity searches future!


Super model work!


Lika barn leka bäst. Jag och M i våra halloweenkostymer
gjorda av runt 200 uppblåsta gummihandskar. 

Surt sa räven
Idag har det inte varit en rolig dag. Vi fick reda på att våra årliga löneförhöjningar dvs kompensationen för inflationen fryser inne tack vare den ekonomiska krisen. Tyvärr så fryser inte någon av mina räkningar inne utan dessa går glatt upp. Det innebär att jag går back nästa år rent ekonomiskt. 

Dessutom så fick jag reda på idag att jag måste betala 100 dollar i straffavgift för att jag inte förhandsinbetalat tillräckligt mycket inkomstskatt till staten New York år 2005. Det spelar ingen roll att jag betalat in allting som kvarskatt. Staten New York vill ha in skatten i förskott punkt slut. Det är ett sjukt skattesystem i det här landet. Visst, jag kan betala in dessa 100 dollar, men det innebär att jag kommer att spendera 100 dollar mindre i jul. Trist för mig och för den lokala ekonomin. 

Nov 1, 2008

Halloween - minnen jag inte minns
Idag har jag legat utslagen hela dagen tack vare en kombination av förkylning och baksmälla. Jag kom inte i säng förrens vid femtiden på morgonen efter att jag och min kompis M grundligt firat Halloween. Vi gick i paraden och blev fotograferade en million gånger i våra latexhandskekostymer. (Bildbevis kommer så fort jag laddat up bilderna). 

Efter paraden tog vi en snabb pizza hemma hos mig och gick därefter ut i den karnevalsyra som Chelsea är på Halloween. Vi hamnade på View Bar och pratade med bland annat militärer, 1800-tals ädlingar, transvestiter och en galen svensk kille som var där med sin koreanska flickvän. Vad en straight? svensk kille gjorde på View bar är en fråga som jag inte kan svara på. Däremot så verkade han gilla att skubba sig emot våra uppblåsta gummihandskar lite väl mycket för en straight kille.

Vi avslutade kvällen på Barracuda tills stället stängde och vi hamnade ute på gatan. Där hånglade M med en söt latinokille i en väldigt tajt uniform medans jag klämde på latinokillens transexuella kompis bröst. Min ursäkt för detta beteendet var att jag var full och ville bara känna efter lite liksom...öööh brööl. 

Kvällens sista erbjudande kom strax därefter från en elak pumpa vi tidigare träffat på View Bar. Han ville att vi skulle följa med honom hem och ha en trekant. M var faktiskt lite sugen på att tacka ja till erbjudandet. Jag tyckte inte att det direkt var en bra ide då M har en partner och jag var bara för full och trött för att orka. Dessutom så skulle vi aldrig ha rymts i en taxi med våra utklädnader. Jag lyckades avstyra hela trekanten och istället så bar det av tvärs över gatan hem till mig och obligatorisk demaskering innan M gick hem och jag förlorade medvetandet i sängen.