Jan 31, 2009

En utekväll,
Min kompis B som jag skall åka på kryssning med kom till New York för att bo hos mig några dagar. Vi gick ut och käkade lunch och shoppade lite kläder. Jag lyckades hitta en T-shirt på rea som jag spanat på sedan länge. Det är en blå T-shirt med en gul häst tryckt på sidan av T-shirten. Fast hästen består av många små hästar. Supersnygg och kostade bara 20 dollar. 

Nu har vi precis varit ute en sväng i Hells Kitchen. Vi käkade middag på en finare hamburgarrestaurang. Vi snackar vita linneservetter och trendig inredning och inte Mac Donkan. Efter middagen så gick vi till Posh för några drinkar. Från Posh så gick vi till Therapy som var packat. Det var kul att se att stället återigen är populärt. Det var ett tag som stället var deprimerande öde. Nu var dock stället fullt med snygga 30-någonting med pengar och 20-någonting som gillar 30-någonting med pengar. Jag såg några riktiga puddingar där, men vid midnatt var både B och jag trötta så vi drog hem till Chelsea istället. Nu är det dags att sova. 
Biopremiär!
Hela biopremiären höll på att gå i stöpet då biografen hade strulat till det. Jag hade köpt biljetter tidigt i veckan och då fått biljetter till salong 6. Tydligen så hade trycket varit stort på biljetter så föreställningen hade flyttats till salong 7. Turligt nog så kom vi på misstaget i tid för att få bra platser. Det hade varit lite tråkigt att sitta i salongen och plötsligt kommer filmen Slumdog Millionaire upp istället för Between Love and Goodbye.

Filmen var väldigt melodramatisk och handlade om ett förhållande som tar slut. Jag gillade starkt den lesbiska karaktären som hamnade mitt i hela karusellen mer eller mindre ofrivilligt då hon gifter sig med en av killarna så att han skall få stanna i USA. Kolla in trailern här.

Efter bion gick vi på efterfesten på XES för att gratulera min kompis. Jag hade inte planerat att stanna länge, men det blev ändå sent för musiken var bra och det fanns mycket snyggt att titta på. Tyvärr så fick jag inte sova tillräckligt imorse då klampfian till min granne ovanpå tydligen jobbar på lördagar. Hon klampade runt okristligt tidigt imorse. Jag är lite trötter idag. Snart skall jag dock gå till gymmet och träna lite för att pigga upp mig. 

Jan 30, 2009

High Life!
Idag är det äntligen fredag och humöret är bättre. Min mor är hemma från sjukhuset. Hon skickade ett kort SMS och meddelade att hemmet var ljuvt men att alla tabletter var blä. Själv har jag då skrivit på det frivilliga avgångspaketet. Det kändes superläskigt att läsa igenom alla stränga förmaningar om att det var "point of no return" när man väl skrivit på. Nu vet jag dock att min tjänst inte kommer att elimineras i första taget så det känns väl lite bättre. Fast det är läskigt värre.

Ikväll skall jag dock försöka glömma bort jobbeländet då jag skall gå på biopremiär. Min kompis film har premiär ikväll. Det är troligtvis utsålt och efter föreställningen är det frågestund med skådespelarna. I biljettpriset ingår dessutom en gratisdrink på efterfesten på XES. Gratis är gott!


Jag förväntar mig härlig gay melodrama! Musiken är dessutom underbart kitschig, Lillie & Sussie!

Jan 29, 2009

Dåligt omen!
Idag så fick jag ett SMS på min mobil redan klockan åtta på morgonen. Det är aldrig ett bra tecken i mitt liv att få SMS så tidigt på dagen. Det var min ömma mor som skickade följande meddelande:

Åker med ambulans till näl för ryggen. Meddelar renare hur det blir. Hej. Inhet farligt tror jag.

Fick ett hugg av dåligt samvete för att jag inte är där för att hjälpa henne. Fast jag hade ju inte varit närmare henne i Sverige ändå. Hon bor ju så långt borta från all ära och redighet i Färgelanda.

Jag har dock fått ett till SMS från henne där hon sade att hon blir väl omhändertagen. Summan av oro verkar vara konstant i mitt liv. Det är bara orsakerna som varierar. Suck!

Jan 28, 2009

Han ser ut som en karl och han går som en karl!
Idag såg jag en riktig man i tunnelbanan. Han var säkert närmare 2.10 meter lång, med mörkt lockigt hår och blåa ögon. Han hade dasslock till händer och gigantiska fötter. För övrigt så var han bara stor, alltså inte fet utan bara stor. När han klev av tåget på samma station som mig så var han huvudet högre än alla andra. Mmmm, den med smör på! Mums!

Annars så är det mest soggigt och trist i New York. Det kom runt 5 cm snö inatt som lagom till morgonen hade omvandlats till slask eftersom det börjat regna. Det var ett halkigt äventyr att gå de få kvarteren mellan hemmet, tunnelbanan och jobbet. Speciellt besvärligt är det när man skall korsa gator. Rännstenarna har förvandlats till stora sjöar av brungrå sörja. Det är alltid en risktagning att kliva i pölarna för man vet inte hur djupa dessa är. Jag klarade mig dock denna gången utan att få vatten inuti skorna.

Jan 25, 2009

Vardags-olyx
Här följer en liten bildrapport från min New York vardag. Idag så stod tvättning på agendan. Så här trendig är min tvättkasse från IKEA.

Med den så går jag ett kvarter till min tvättstuga som ligger på 8e Avenyn.


Det är den som syns med blå baldakin till höger i bilden. Den andra affären med blå baldakin som heter The Blue är en porraffär som är öppen 24-timmar om dygnet. Det är väldigt praktiskt om man behöver handla kondomer eller glidmedel mitt i natten. Behöver jag nämna att det är mest gayfilmer i affären.

Jan 24, 2009

Vardagslyx
Idag har jag lyxat till det lite. Min kompis O som är frisör kom hem till mig och klippte mitt hår. Vi hade några cosmopolitans och snackade lite medans jag blev klippt. Jag klippte mig kortare än jag brukat göra på sistone. Jag ser minst 10 år yngre ut! Det känns trevligt. 

Nu skall jag snart gå över till P och M för att äta middag. Jag antar att min osäkra framtid kommer att diskuteras under kvällens lopp. Jag har kommit fram till att jag mår bra om jag pratar om min osäkra framtid. Att bara gå omkring och tänka på den gör mig bara hysteriskt stressad. Då är det bättre att vädra mina ideer.  

Jan 23, 2009

Schizofren
Jag har kommit på att jag lider av personlighetsklyvning. Jag är två personer i en. En del av mig är typsikt svensk som tror på jantelagen. Inte kan väl någon vilja ha mig med mina kunskaper och erfarenheter osv. En annan del av mig är amerikansk och tycker att jag förtjänar ett större och bättre jobb än det jag har nu. Jag tänker dessutom banne mig fixa det! Vi får väl se vilken personlighet som vinner i slutändan.  

Jan 22, 2009

Utmaning!
Jag blev ju utmanad av Pinglan för någon dag sedan. Utmaningen gäller kroppstycket. Utmaningen går ut på följande:

  1. Placera bannern på din blogg
  2. Lista tre saker med din kropp du är särskilt nöjd med
  3. Länka till den du fick utmaningen av
  4. Och skicka vidare utmaningen till tre personer du tycker borde vara extra nöjda med sig själva!

Jag måste säga att jag är nog mest nöjd med:

1 mina ben, de är långa och muskulösa
2 min käklinje, som är maskulint fyrkantig
3 ärliga blå ögon

Jag läser ju inte så många bloggar, men det finns en som jag utmanar nämligen Håkan! Nu får du lite pyssel när du läser detta.

Jan 20, 2009

Årets bästa förslag!
Mitt ex D ringde från Los Angeles och pratade ut med mig om min arbetssituation. Han har haft det tufft i Los Angeles med jobb, men nu så har han faktiskt fått erbjudande om fast jobb efter att ha vikarierat i all oändlighet. Allt medans min lycka verkar har vänt.

Han föreslog faktiskt att vi skulle åka till Massachusetts och gifta oss för att jag skulle få stanna i landet. Tyvärr är det dock ingen lösning på mitt problem eftersom homo-äktenskap inte är godkända av den federala regeringen ännu. Det var dock årets bästa och gulligaste förslag!


Tyvärr så blir nog detta inte av i alla fall inte just nu.


Inte en sekund för tidigt!
Jag har precis sett Obama svära presidentseden och bli president. Vi hade storbilds-TV på jobbet och pizzalunch. Jag blev lite lätt tårögd av den historiska händelsen. Fast jag är lite känslosam idag då jag sov uselt i natt och jag är trött. Dock kan jag bara säga att det var med lättnad jag såg den förra presidenten stiga in i helikoptern och flyga bort från Washington. Jag antar att de skeppar honom till hans ranch i Texas. Vem bryr sig! De flesta är glada över att han är borta. Till och med Obama kritiserade honom i sitt tal fast han gav det amerikanska folket lite ovett också för sin slapphet och att det lät dessa åtta år hända. Tough love!

Jan 19, 2009

Krisavbrott
Nu tänker jag inte skriva ett dugg om min stressiga arbetssituation utan jag tänker blicka tillbaka på nyårshelgen via lite bilder. 

Det är viktigt för oss som är gay att vara uppkopplade med ovärlden och därför behövs det ofta mer än en dator. Notera att cosmopolitans är viktiga för att hålla oss gays stärkta och väl hydrerade. 

Ibland så rör vi gays oss omkring i trendiga överdesignade miljöer. Här har vi en modernistisk miljö högt över Manhattans gatunivå. 


Det är tröttande att ständigt vara uppkopplad, trendig och snygg gay. Då kan det vara skönt att sova lite. 
Söndagskväll i Chelsea
Vaknade sent idag efter en lång natts vakande då min hjärna vägrade släppa det här med jobbsituationen. Turligt nog hade jag inte någonting inplanerat förrens till kvällen. Jag lagade svenska köttbullar och potatismos åt min irländska bankirvän M. Jag tände en brasa i öppna spisen då det var kallt i min lägenhet. Då kom jag på varför det var så dragigt och kallt i lägenheten. Jag hade glömt spjället öppet i öppna spisen. Det drog som sjutton och därför var det så kallt i min lägenhet. 

M gav mig ett sjujädra bra pep talk. Han är väldigt duktig på att motivera mig och komma med förhandlingsstrategier. Vi får väl se hur det går när jag skall prata med min chef på tisdag. Efter att M gått hem så kom min kompis E förbi en sväng och ville att vi skulle gå på the Eagle. Jag har tackat nej till Es erbjudanden om att gå ut så många gånger så nu tyckte jag att det var dags att säga ja. 

Vi gick till Eagle som ligger på 28e gatan långt västerut. Det snöade och var allmänt vintrigt. Väl på Eagle så var det hett och svett samt väldigt mycket hmmm män. Det doftade poppers och det pysslades lite här och var i hörnen. Stackars vakten sprang som en skottspole mellan olika hörn för att stoppa diverse avsugningar och runkanden. Jag tröttnade vid midnatt på att se på män som gör saker tillsammans och gick hem. På vägen hem passerade jag en bunt straighta klubbar där stackars uppklädda människor stod i snön och frös i kön. Tur att man slipper sådant tjafs som gay.

Jan 18, 2009

Subwayelände
På helgerna brukar MTA (Metropolitan Transit Authority) passa på att reparera i tunnelbanan. Det innebär att vissa tåglinjer lite slumpmässigt är avstängda i olika riktningar. Jag skulle en sväng till kontoret och både E och 1ans linje var avstäng norrut. Jag fick promenera två långa och kalla avenykvarter till F. Sedan så fick jag promenera ytterligare tre avenykvarter från stationen på 42a gatan till mitt kontor. Sedan var det minst lika besvärligt att ta sig hem från East Village. L tåget gick bara till Union Square. Det var bara att vackert promenera hem från Union Square. Nu sitter jag med kupevärmaren susandes. Jag skall strax gå och lägga mig bara det blir lite varmare i lägenheten. 

Jan 17, 2009

Proaktiv - schmoaktiv
Jag fick ett anfall av ångest efter att ha ätit frukost. Det var Fru Ågren som gjorde hembesök. Jag antar att det var tanken på att fila på mitt CV samt försöka skriva ett käckt brev, så kallad "cover letter" här i Amerrikat, som drog igång min ångest. För att bota min ångest krävdes handling. Nej, jag började inte jobba med mitt CV utan jag gick istället till gymmet och tränade skiten ur mig.

Jag körde cirkelträning, dvs jag roterade mellan olika moment som löpning och styrka. När kroppen var sådär lagom mör kände jag att det var dags att få lite lunch i mig. Det blev en burk tonfisk med tomat och avokado. Mums!

Nu sitter jag faktiskt på mitt kontor och försöker pula lite på mitt CV. Jag har faktiskt hittat datumen på de kurser i immaterialrätt som jag gått här i New York. Det är i alla fall en början. Nu skall jag dock snart åka och hälsa på baby S.
Så här ser man ut efter Fru Ågren varit på besök.
Kyliga tider
Ligger i sängen och bloggar. Jag insåg att det var bara 16 grader varmt i min lägenhet när jag drog igång min kupevärmare. Sängen är just nu den varmaste platsen hemma. Orsaken till att det är så kyligt i min lägenhet är att det är -13 grader Celsius utomhus. Min lägenhet har enkelglasade fönster och är allmänt dåligt isolerad. Kallt värre!

Jag lyckades dock sova över åtta timmar inatt vilket gör att jag mår mycket bättre rent fysiskt och psykiskt. Nu måste jag ta tag i allt vad jobbsökeri innebär. Jag måste bli proaktiv som min chef uttryckte det. 

Jan 16, 2009

Mer prat än på högstadiet
Idag har jag pratat med min immigrationsadvokat. Hon berättade att jag var långt ifrån att ha passerat första steget på min green card ansökan. Jag behöver institutet genom flesta av dessa steg. Det kändes ju inte så kul då jag antagligen inte kommer att stanna på institutet så länge att jag får mitt green card. Hon var dock den som var mest positiv till att det skulle gå vägen. Typiskt att det är så nära men ändå så långt borta. 

Något som var positivt var att jag pratade med min svenska chef P. Han hade pratat med min engelska chef J som berättade att han sagt till den högste chefen E att han inte kunde undvara mig. Visst låter det som högstadiet om igen eller hur? Detta visar att jag har en bra förhandlingsposition med in plan att köpa tid genom att stanna kvar och hjälpa till under övergången, samt få min fallskärm när jag slutar. Vi får väl se hur det går. Det harmar naturligtvis lite med gröna kortet. Jag får väl hoppas på visumlotteriet. Fast med min tur så lär jag aldrig få det. (Jag är lite trött just nu och då blir jag lite kinkig.)
Dålig dag,
Igår var vad jag kallar en dålig dag. Jag var optimistik inför mötet med min chef på morgonen. Jag var inte lika uppåt efter mötet. I korthet så ansåg min chef att mitt green card hade små chanser att bli beviljad och att jag borde vara "pro-active" med att leta efter arbete i Europa medans jag fortfarande är het på arbetsmarknade. Min kollega A som flyttar till Spanien har redan 7 intervjuer upplagda. Han föreslog också att jag skulle ta ett snack med personalchefen.

Personalchefen var inte lika negativ angående mitt green card och antydde vilket jag misstänkte att min tjänst inte var påtänkt att bli elimenarad den här gången. Nu måste jag ta ställning till om jag skall ta fallskärmen nu eller stanna kvar ett tag till och sedan få gå utan fallskärm. Jag har inte sovit gott inatt.

Fast om man har en dålig dag så finns det alltid de som har det värre. Ett flygplan var tvungen att nödlanda i Hudson. Alla klarade sig, men det var nära ögat. Det är tydligen väldigt svårt att nödlanda i vatten. Vi följde på TV hur planet flöt ned längs floden. Det passerade förbi var jag bor för att tillslut stanna nära sydspetsen på Manhattan.

Här har ett ögonvittne tagit en bild precis när planet landat innan räddningsfartygen kommit.

Jan 14, 2009

Stormöte = krismöte
Ibland är det bra att vara lite paranoid. Stormötet visade sig vara ett krismöte. Inte riktigt i stil med Nyköpings gästabud eller Stockholms blodbad. Vi fick alla behålla våra huvuden, men det var ändå lite kuppartat. Tyvärr så skall dock kontoret skära ned med 25% så samtidigt vi var på mötet så fick vi frivilliga fallskärmsavtal levererat på våra skrivbord. Listigt värre!

Jag kollade lite snabbt över mitt paket och kom fram till att jag skulle få ungefär 200.000 kr i fallskärm om jag sade upp mig frivilligt. Efter skatt så skulle det bli runt 160,000 kr. Det låter som mycket pengar men i realiteten skulle det kanske räcka i ett par månader i New York. Jag skulle vara tvungen att flytta tillbaka till Sverige omedelbums. Jag skulle ändå vara tvungen att flytta till Sverige i vilket fall som helst då mitt visum är kopplat till jobbet. Inget jobb är lika med inget visum att få stanna i USA. Jag skulle vara tvungen att flytta tillbaka till Sverige för att inte bryta mot lagen. Jag skall ta en närmare titt på avgångspaketet ikväll och i morgon på morgonen så skall jag prata med min chef.
Stormöte
Vi skall ha stormöte på kontoret klockan 14.00. Institutets president och chefen för personalavdelningen skall informera om någonting. Mötet skall bara ta 10-15 minuter. Paranoid som jag är så misstänker jag att det inte är goda nyheter. Ja ja, vi får väl se.

Jan 13, 2009

Stolt pappa?
Nej, jag har inte blivit pappa. Jag var bara och hälsade på min kompis R och hennes lilla bebbe S i söndags. Jag kunde inte motstå erbjudandet att hålla lilla S. Hon var väldigt vild för en ett par dagar gammal bebis. Hon ormade och sträckte på sig som bara den. Jag var nästan rädd att tappa henne, men det gjorde jag inte.

Jan 12, 2009

Julutrensning
Gick ignom lite bilder på min dator och kom på dessa bilder tagna enkom för min blogg. Jag tog bilder på mina julklappar. Paketet från Bergdorf Goodman har jag då köpt till mig själv och är en bidragande orsak till att min ekonomi är som den är den här månaden. Fast slipsen var faktiskt på rea. Nu är det slut med julinlägg för min del.

En del av årets "byte" som jag öppnade på juldagens morgon enligt amerikansk sed.



Se så fin min gyllene sidenslips från Charvet är!

Jan 11, 2009

Späksäsongsrapportering
Igår så körde jag ett hårt träningspass. Jag började med att gå på löpband tills jag bränt 200 kalorier. Därefter körde jag styrka: 10 chin ups, 20 squats, 20 rygglyft, 20 armhävningar, 20 höga hopp, 20 sit ups, 15 armhävningar med smalt grepp och sist men inte minst 10 utfall på vardera ben. Efter detta gick jag tillbaka till löpbandet och upprepade detta två gånger. 

Idag blir det inte fullt så mycket hårdträning. Jag skall bränna 600 kalorier på löpbandet och köra lite styrka och core. 

Jan 9, 2009

Späksäsongen är här!
Som rubriken säger så är späksäsongen här vad gäller min ekonomi som min fysik. Nu är det slut med att festa och käka på restaurang och bara träna i någon månad medans jag kämpar att komma i form igen både ekonomiskt och fysiskt. Idag har jag sprungit 4 km på löpbandet, kört ett spinningpass och sedan avslutat med ytterligare 4 km på löpband. Väl hemma blev det tonfisksallad till middag. Nu sitter jag här och känner mig trött och nöjd med dagens späkning. 

Jan 7, 2009

Bilder på underverket
Här kommer några bilder på underverket och superatleten (mamman). Fotografen = jag är trött så bildkvaliten är det lite si och så med.

Så här förvirrad ser man ut när man är nyfödd. Undrar vad hon tänker på.



Stolt mor med dotter.

Jan 5, 2009

Ett barn är fött!
Klockan 20.29 föddes lilla Shivonne på 3514 gram. Både mamman och barnet mår väl. Det var det värsta och häftigaste jag har varit med om i mitt. Jag hade ingen aning om hur jag skulle coacha och stödja min kompis R genom den pärs det är att föda barn. Jag måste erkänna att jag klarade inte av att titta på vad som hände där nere utan jag fokuserade helt på att hjälpa R med att slappna av mellan krystningarna. 

Enligt henne så gjorde jag ett bra jobb. Fast hon var den riktiga stjärnan. Hon klarade av att krysta ut lilla bebben på 1.5 timmar vilket är halva tiden i jämfört med medelförstföderskor. På det hela tog det runt 16 timmar från att vattnet gick till att barnet var fött. Nu är jag helt slut i kroppen efter hela upplevelsen, men väldigt glad över att ha fått förtroendet att vara med om detta. 
Söndagskväll
Vi skulle gå ut på Hiro på söndagskvällen. Först var vi dock en sväng till Posh för att förfesta lite. Jag hade ett presentkort på 50 dollar som jag ropat in på en välgörenhetsauktion i våras. Först var det lite strul med att lösa in presentkortet, men med lite kontroll så gick det vägen. Efter att ha druckit upp pengarna så gick vi vidare till Hiro på Maritime Hotel.

När vi väl kom dit så var stället tillbommat och stängt. Det fanns inte ens en skylt som talade om att stället var stängt. Vi var helt villrådiga och började irra tillbaka till 8e Avenyn. Vi hade dock turen att stöta på en kille som precis ringt sin kompis som visste att Hiro flyttat till Park. 

Vi gick till Park som är ett trevligt ställe. Jag brukade springa på Park på söndagarna innan Hiro tog över som det heta innestället på söndagar. Stället var sig likt och det var kul att springa runt bland de olika dansgolven. Dock så blev jag rätt trött vid 2-tiden och gick då hem.

Vid halv sju piper min telefon. Min kompis R har precis kommit till sjukhuset efter att hennes vatten gått. Jag har tillbringat hela dagen med att hålla henne sällskap tills hennes mamma kunde komma dit. Just nu är jag utsläppt för middag. Det händer inte så himla mycket om man nu kan kallar värkar för ingenting. Jag skall nog tillbaka till sjukhuset när det väl börjar hända igen. 

Jan 4, 2009

Söndagspromenad
Idag så gick vi en lååång söndagspromenad. Vi gick från 22a gatan och 8e Avenyn där jag bor till mitt jobb på 39e gatan och 3e Avenyn. Min kompis A behövde kopiera några papper inför morgondagens besök på sjukhuset. Från mitt kontor gick vi till Central Park via ett besök på Chipotle för lunch och sedan på Barneys för lite shopping. Efter Barneys gick genom Central Park till 8e Avenyn och ned tillbaka till min lägenhet. Hela promenaden tog runt 4.5 timmar. Nu är vi i lägenheten och vilar upp oss inför kvällens äventyr. 

Jan 3, 2009

Kafka-esque byråkrati,
Igår hade jag nog det mest kafka-artade telefonsamtalet i USA. Vi försöker göra en polisanmälan och för att göra det på det rätta polisdistriktet så behövde vi veta vilken polisstation som hade tagit emot anmälan. A hade blivit upplockad på 29e gatan och 8e Avenyn. Det är här problemen börjar. Den gatan är gränsen mellan två polisdistrikt. Det finns ingen anmälan om min kompis olycka vare sig i Chelsea eller i Penn Station distriktet.

Jag tillbringade säkert minst tio minuter med att tjafsa med en kvinna på polisen huruvida A blivit upplockad på den norra eller södra sidan av gatan. A var medvetslös så han vet inte. Det står inte heller exakt position i ambulansrapporten heller. De var nog mer intresserade av min kompis skador än av själva skadeplatsen. Det hela slutade med att jag gav upp. Jag kom helt enkelt ingenvart då min kompis olycka inte finns i polissystemet och vi inte kunde lokalisera var han legat. Suck!

Idag har vi varit på den lokala lilla polisstationen och försökt göra en anmälan. Det har inte gått så bra. Dels så kunde inte den hjälpsamma polisen lokalisera min kompis olycka i systemet och dels så kan vi inte anmäla någonting då vi inte vet vad som hänt. Vi vet ju inte om det är en olycka eller ett brott. Förhoppningsvis så behöver vi inte göra en polisanmälan för att tillfredställa försäkringsbolaget i Sverige. 

Sensmoralen i denna historia är att om du skall förlora medvetandet i New York kom ihåg på vilken sida av gatan du svimmar eller så skall du helst svimma mitt i ett polisdistrikt. 

Jan 2, 2009

Byråkrati
Idag har A och jag varit tillbaka på sjukhuset för att fixa med efterdyningarna av hans sjukhusvistelse. Det tog någon timme och tre kontor innan vi har papprena i någorlunda ordning. Fast helt klara är vi inte. Vi måste skicka in en del kopior till SOS-international och så måste vi göra en polisanmälan. Det skall bli kul. Inte! 

Nu är A och E ute och vandrar runt på stan. Själv skall jag städa badrummet då det luktar fortfarande unket efter nyårsnattens "firande".  

Jan 1, 2009

Gott? nytt år
Nyårsfirandet gick inte riktigt som planerat. Middagen var trevlig och efter tolvslaget gick A (utsläppt från sjukhuset) och lade sig medans E och jag gick ut. Jag var dock inte ute länge. Jag gillade inte g lounge. Det var inte något roligt folk där. Dessutom så var dörrvakterna otrevliga. Jag stannade där en kort stund. Därefter gick jag till Barracuda. Fast på vägen dig så blev jag illamående och gick hem istället. Resten av natten tillbringade jag på toaletten kräkandes och med diarre. 

A sov lungt igenom mina ulkanden och E dök inte upp förrens vid lunch då han hade en bortamatch. Själv insåg jag att min mobil hade förlorat antennen och att jag inte fått Rs meddelanden om att träffas. Inte för att det hade spelat någon roll för jag var alldeles för sjuk för att lämna toaletten. Det verkar som om R är sur på mig för han svarar inte på mina SMS. 

Nu har jag precis rensat handfatsavloppet som var täppt då någon idiot hade kräkts i handfatet under natten. Hmmm...inte särdeles kul start på året.