Jul 29, 2009

Blixtar och dunder...
Nej, inga magiska under här inte. Gick hem från jobbet tidigare idag då jag kände mig krasslig. Ligger här på min divan och lyssnar på åskan och kurerar mig från min förkylning. Det har mullrat, blixtrat och ösregnat i över en timme nu. 

Jag är på översvämmningsvakt kan man säga. Hittills har det dock inte öst ned så mycket att det har läckt in vatten i min lägenhet. Det är himla bra för jag är inte i form att börja ösa ut vatten just nu. Känner mig svag och lite lätt yr. Förhoppningsvis så är jag fit for fight imorgon. Nu lite mer appelsinjuice åt sjuklingen.
In a New York minute!
Det är ett uttryck för hur fort saker och ting sker i New York eller hur otåliga alla är i denna storstad. Jag jobbade till klockan sex idag. Därefter gick jag till ett "networking event" för oss som jobbar med technology transfer för universitet och not for profit. Under tiden jag drack tre öl där så lyckades jag få tips om ett jobb åt min kollega (jobbet kommer ut om en vecka), flörta in mig hos en potentiell blivande arbetsgivare samt lösa ett problem som legat på mitt skrivbord i snart ett år. 

Mitt problem är att jag har försökt förhandla ett avtal med Columbia för att fördela inkomsterna från ett licensavtal för ett patent. Min kontakt på Columbia har envisats med att vilja se licensavtalet som är hemligt. Förhandlingarna har legat i träda i över ett år. Nu träffade jag chefen till min motpart och plötsligt är problem lösta. Ha, the power of liqour. 

Efter att ha inofficiellt jobbat i några timmar så träffade jag C från Philadelphia som var i stan för att filma en reklamfilm för IKEA. Vi käkade en sen middag på VYNL efterföljt av drinkar på g lounge samt karaokekväll på Barracuda. 

Nu måste jag försöka vila lite innan morgondagens jobbdag. Jag känner mig ganska så risig efter att ha haft halsont större delen av dagen. Antagligen beroende av luftkonditioneringen, ett nödvändigt ont den här tiden. Förhoppningsvis så känner jag mig bättre imogon. Var är min NyQuil? 

Jul 28, 2009

Två muntrare själar i nattligt söl - Sex and the City del två
Ryck upp er ur rännstenen! Jag parafraserade en dikt av Robert Burns. Jag pysslade inte med någonting söligt förra natten. Nåja, inte mer än vanligt då.

Jag har chattat med en kille S, som varit väldigt intresserad av mig. Jag har varit lite avvaktande på grund av några orsaker. 1) Han är bara 1.60 m lång. Jag har lite svårt för korta killar. 2) Han är 21 år. Baaarnaroov, baarnaroov...(melodi Barnatro). 3) Han är bottom = passiv.

Hur det nu var så lyckades han övertala mig att träffa honom. Han var söt, charmig, tävlar i konståkning och är ortodox jude om än sekulariserad. Han hade definitivt en kropp som matchade sporten. "Buns so tight he was bouncing off the wall" för att citera Patsy i AbFab. Oj som han studsade runt igår kväll i sänghalmen med mig. Vi var båda helt slut när kvällen var över. Jag lyckades inte somna förrens klockan två på natten efter att han dragit hem till föräldrarna i New Jersey.

Buns of steel in action. (Mannen på bilden har inget med historien att göra.)

Jul 26, 2009

Flash Flood Warning
Ibland så utfärdas flas flood warning i New York. Oftast är det förorterna som drabbas. Så var dock inte fallet den här gången. Jag och min kompis M hade precis avslutat vår middag bestående av grillspett med chileansk havsabborre och tigerräkor när det började åska. 

Bakgården blev plötsligt en swimmingpool.

Fasen vad det öste ned. Takrännorna och stuprännorna klarade inte av regnmängden utan vattnet bara forsade över kanterna. Min bakgård blev till en swimmingpool. Det jobbiga var att det började strömma in vatten genom min luftkonditionering som är lågt placerad. Jag fick resolut valla in läckan med mina nytvättade handukar. Det var rätt absurt att stå och vrida ut dyblöta handukar genom dörröppningen allt medans vattnet strömmade in och åskan mullrade. Turligt nog så hade jag styrkt mig med rosevin så jag var lugn och behärskad genom hela krisen. 

Trappavsatsen blir högtryckstvättad. Tyvärr bara på ett ställe. 

Golvet klarade sig tack vare handukarna som nu hänger i badrummet och torkar. Jag och M kunde fortsätta kvällen inomhus. Det är ju en dödsynd att överge ett gott vin vare sig det är översvämming eller inte. Fasen vad det blixtrar just nu. Turligt nog så regnar det inte, men det är väl bara en tidsfråga innan det öser ned. Oh fan nu öser regnet ned igen. Var är handukarna?!!!

Jul 25, 2009

Sex and the City
Det har varit för lite sex i the city åtminstone för min del. Nu har jag dock lovat mig själv bot och bättring på den fronten. Jag har den senaste tiden försökt få ihop det med E som bor i Upper East Side. Han verkade väldigt intresserad av mig online och jag tyckte han var ovanligt snygg för att ragga på internet. Tyvärr har Es och mitt schema inte passat. Nu senast så försökte vi få ihop det i fredags. Tyvärr så hade vi helt olika scheman igen, eller så trodde jag. 

E hade fått återbud på ett möte och ville typ träffas omedelbums. Det fick bli en snabbdusch innan han dök upp. Han var faktiskt riktigt snygg och kåt som bara den. Det tog inte många minuter innan vi var utan kläder. Han var faktiskt riktigt bra i sängen. Att "order in" någon på sex är alltid ett lotteri. Ibland fungerar personkemin superbra och ibland så fungerar den inte alls. Den här gången fungerade kemin utmärkt. Förutom en enda sak. Han var väldigt högljud när han kom. 

Det var inte sådär oj-han-slog-sig-högljutt utan värsta porrhögljudheten. Jag var fullkomligt övertygad om att mina grannar hört honom stöna. Än värre var att när han skulle gå så stod min granne R på sin dörrtröskel och pratade med sin pojkvän som var inne i lägenheten. Jag är helt övertygad om att hon såg honom och lade ihop brunstvrål + karl = sex. Ja ja, det bjuder jag på.

Jul 22, 2009

Överraskning
Idag när jag kom hem så stod det ett paket eller snarare en vadderat kuvert upplutat mot min ytterdörr. Jag har ingen aning om hur postiljonen kom in i vårat hus då ytterdörren är låst. Så var det med den säkerheten att ha låst ytterdörr. 

Hur som helst så var det en försenad födelsedagspresent från E. Inuti paketet fanns ett kort och två inslagna paket. Ett av paketen innehöll tre par strumpor från Brothers. Det är en sak jag inte kan leva utan, svenska strumpor. Amerikanska finstrumpor är bara konstiga och har underlig passform. 

Minutiöst och vackert inslagna paket är Es kännetecken. 

Det andra paketet innehöll en deckare av Niclas Ericsson som heter Familjehemligheter. Jag har sett hans profil på qx och läst om boken. Jag blev lite sugen på att läsa den, men gjorde aldrig slag i saken. Nu har jag dock fått boken. Hurraaa! Fast den får inte följa med till beachen med tanke på vad som händer förra boken jag tog med ut. Den är fortfarande på tork och jag lär nog läsa den ute i trädgården med tanke på hur mycket sand det är mellan sidorna. 

Jul 20, 2009

Aj aj aj!
Gårdagens sköna dag på stranden kom med ett pris. Jag lyckades missa med solskyddet på vänsterbenet och givetvis brände jag mig där. Idag har det gjort ont att ha på mig strumpor och skor, samt att röra på mig. Förhoppningsvis så gör det mindre ont imorgon. 


Det ser värre ut än vad det är. Mina tår är inte likbleka utan det är min dåliga kamera. Av någon anledning så blev färgerna konstiga idag. Röd är jag i vilket fall som helst på benet.

Jul 19, 2009

Badpremiär
Idag har jag haft badpremiär om än ofrivilligt. Jag hade övertalat J att åka ut till Jones Beach med mig. Nåja, det var inte så svårt att övertala en villig. Jag är inte helt säker på om detta räknas som en dejt, men en sak var säkert och det är att det var minnesvärt. 

Vi låg och pratade som bäst och njöt av solen när en jätteströvåg bröt över sandbanken vi låg vid och dränkte oss. Tidvattnet hade smugit sig in och överraskat oss. Jag minns att jag såg min pocketbok flyta förbi tillsammans med mina gympadojjor. 

Genomdränkta kläder och prylar på tork.

Turligt nog är min väska vattentät så alla mina viktiga prylar som mobil, kamera, iPod och plånbok var torra. Annat var det med våra filtar och handukar. Dom var genomblöta. J bara skrattade åt det hela medans vi hjälptes åt att vrida ur vattnet ur våra handukar. 

J står och är glad trots att vi blev blöta.

En tröst i eländet var att dom supersnygga vältränade pojkarna som var granne med oss också blev dyblöta av vågen. Att vara snygg må stoppa pojkarna på gatan i Chelsea, men tidvattnet rår utseendet inte på. 


Jul 18, 2009

I love New York in July
Idag har det varit en perfekt sommardag. Jag vaknade ganska så sent tack vare att jag hängde med mina grannar i trädgården till efter ett på natten. Vi satt ute och drack och snackade. Jag var lite lätt bakis, men segade mig ändå till gymmet och tränade. 

Efter att ha tränat så var det dags att gå och handla lite mat på Whole Foods. Det blev en saftig biff till middag. Därefter så blev det att tvätta. Jag bara älskar mitt sommartomma New York. Jag var den enda som tvättade denna fina sommardag. Alla maskiner var mina!

Nu sitter jag i min trädgård med ett glas iskallt rose och grillar. Det är lagom varmt ute så jag sitter ute med shorts och T-shirt. Imorgon blir det beachen. Nej, nu skall jag vända biffen....

Tecken till varandra
Alla som är uppvuxna under 80-talet minns väl TV-programmet för döva som hette Tecken till varandra. Mänskligheten har väl alltid sänt tecken till varandra. Under 1700-talet så hade kvinnorna ett helt teckensystem baserat på hur de använde sig av solfjädern. Bögarna anammade tidigt ett teckensystem baserat på färger. Ett tag var näsdukar av olika färger i bakfickan ett vedertaget signalsystem. Nu har det signalsystemet blivit överklass dvs övergått till slipsar åtminstone i New York. 

Jag var på en tillställning idag där män i kostym träffades och minglade över drinkar. Alla var klädda i kostym och hade slips. Färgen på slipsen talade om vilket sexuellt intresse man hade. Här följer en lista på färgkoderna. Jag lämnar till er att gissa vilken färg min slips hade.  

COLOR = MEANING

BLACK = SM

GREY = BONDAGE

WHITE = UNDERWEAR WITH A TIE

RED = FROTTAGE/RUBBING BUT NO PENETRATION

LIGHT BLUE = ORAL SEX

NAVY BLUE = ANAL SEX

PINK = DILDO PLAY

YELLOW = WATERSPORTS

ORANGE = KEEPS SUIT ON DURING SEX

TEAL = COCK & BALL TORTURE

GREEN = DADDY/BOY SEX

ROBIN EGG BLUE = 69

AQUA = WET & MESSY PLAY

MAUVE = FOOT FETISH - SHOE & SOCK PLAY

DARK PINK = SUB-DOM PLAY

FUCHSIA = SPANKING

GOLD = 3-WAY

Jul 16, 2009

Sommar = våtvarmt omslag
Idag slog sommaren till med råge i New York. Vi har 30 grader varmt och runt 70% luftfuktighet. Det känns som att gå runt i ett våtvarmt omslag. Luften blir tjock att andas och man får så kallad New York shine dvs man går runt och är glansig i ansiktet av en blanding av hudfett och svett. I morgon skall det bli ännu varmare. Hurra för kostym! 

Jul 15, 2009

Onsdagskväll i New York

17.00 Jobbet slut för dagen.

17.30 Fikadate i Bryant Park. Killen är från Kazakhstan. (Valfritt Borat skämt här!)

18.45 Tunnelbana hem.

19.00 Hemma och byter om till gymkläder

19.15 Glider in på gymmet. Kör kondition och lite styrka.

20.20 Går ut från gymmet och handlar.

20.30 Kommer hem, duschar, käkar middag och kollar lite på TV.

22.00 Drar över till Woody's bar och tar en bira med min kompis M.

23.30 Läggdags.
Restaurangtips
Idag åt jag och min kollega lunch på Chipotle eller snarare tog take out tillbaka till kontoret. Chipotle är en snabbmatskedja som serverar organisk mexikansk snabbmat. Jag kan starkt rekommedera denna kedja som ett alternativ till McDonkan och Burger King. Det går fort och maten är god och relativt nyttig. Ja, för att vara USA alltså.

Mitt standardval är en burrito bowl med carnitas (fläskkött), svarta bönor, tomat, gräddfil, ost, sallad och guacamole. Supermums!

Jul 14, 2009

Den smala vägen
Att vandra på den smala vägen varade inte länge. Jag skall ut ikväll och stödja den lokala ekonomin. Det blir till att ta några öl på dom lokala barerna, givetvis gay. Jag kan ju inte springa på straighta barer titt som tätt. Hur skulle det se ut!? Jag steg faktiskt upp tidigt imorse och gick och tränade innan jobbet, så helt förtappad är jag inte. Fast jag tror dock att efter ett par öl så har jag förlorat den positiva effekt som morgonens träning hade. Ja ja, man lever bara en gång och då kan man lika gärna passa på att ha lite kul. Imorgon blir det träning och sallad igen.

Jul 12, 2009

Going straight?
Idag har det varit en långsam dag i baksmällans tecken. Jag skulle ha en lugn dag igår. Min kompis M kom över och fixade till en sallad nicoise. Vi satt i trädgården och käkade samt drack rosevin. Det blev tillslut två flaskor rose, samt lite vitt. 

Senare på kvällen så skulle M träffa en jobbkollega på Woody's en straight bar på 14e gatan och 8e Avenyn. Ölen var billigare där än på någon gaybar jag besökt på länge. Det blev några öl där innan jag drog till East Village och till Coyote Ugly baren. Min granne R jobbade där så jag ville hälsa på henne och peppa henne på hennes nya jobb. 



Ölen var än billigare där och det behövdes för stället var lite skrämmande. Det hängde bhar i taket och klientelet var ganska hmm rough. Det fanns dock minst tre vakter i lokalen. Jag tror inte jag har sett så många vakter i en så liten bar förut. Jag tror att jag föredrar gaybarer trots de höga ölpriserna. 

Jul 11, 2009

Back in the game
Igår hade jag en blind date efter jobbet. Jag hade chattat ett tag med en 25-årig (medelålderskris?) vit latinokille. Fråga mig inte hur man kan vara vit och latino på samma gång, men USA är full av etiketter och tydligen är en av dem vit latino. 

Det är alltid lite skrämmande att träffa någon som man bara har chattat med. Visst hade han bild på sig själv, men bilder är högst subjektiva. Folk kan se hur fula ut som bild, men är snygga i verkligheten och tvärtom. 

När han dök upp så kunde jag andas ut. Han var väldigt söt och trevlig. Dock är han alldeles för oskuldsfull. Han har bott i stan i flera år och aldrig varit på the Cock. Nu har jag ett dilemma. Att korrumpera eller att inte korrumpera, det är frågan. Fortsättning följer...

Jul 9, 2009

B-day - Attack of the Giant Slugs
Igår var det med sorg som jag insåg att det inte räckte med att trycka in 37 som min ålder på löpbandet. Jag hade automatiskt tryckt in 37 som svar på maskinens fråga på hur gammal jag var. Nu tvingades jag korrigera åldern genom att trycka upp ett snäpp till 38.

Jag hade tänkt ta det lungt och inte fira så mycket min födelsedag, men min granne var ute i trädgården. Hon var ensam hemma då hennes kille var tvungen att representera på en Kid Rock konsert och pysslade lite i trädgården. Hon tyckte definitivt att vi skulle fira min födelsedag och det faktum att hon numera är en dansare på Coyote Ugly baren med några drinkar. Sagt och gjort, vi tog två cosmopolitans ute i trädgården allt medan vi slog mygg, tittade på eldsflugorna och skvallrade.


Sedan så fick jag den brillianta iden att lära henne hur man gör galliano hot shots. Hon hade kaffe och jag hade alla andra ingredienser hemma hos mig.

Vi har ett snigelproblem i våran trädgård det här året tack vare allt regn. Sniglarna är stora och leopardmönstrade i svart och grått. Egentligen så borde sniglarna vara Louis Vitton mönstrade för att passa in i gayborhooden. Min kompis R råkade trampa på en och jag råkade ta på en som sniglat sig upp på gräddburken. Isch!

Om man tittar riktigt noga så ser man snigel uppe till vänster på flaskan mitt i det blåa.

Jul 7, 2009

Goodbye King of Pop!
Idag begravdes Michael Jackson. Jag sitter just nu och ser sammanfattningen av hyllningsceremonin för honom. Jag tror inte jag kommer att titta så länge på detta. Det känns alldeles för voyeuristiskt på något sätt. Jag vill inte gotta mig åt hans olycka. Jag såg en del av talen på gymmet när jag gick på löpbandet och det får räcka för mig.  

Jul 6, 2009

Take My Breath Away
Idag gick jag till gymmet för första gången efter min operation. Det har tagit längre tid än planerat att bli av med infektionen i bihålan trots att den dränerades ut kirurgiskt. Det kirurgiska ingreppet hindrade mig inte från att stoppa i mig en massa onyttigt och gå upp runt 2.5 kg i vikt. Jag kanske borde ha bett om att få munnen ihopsydd så att jag kunde ha sluppit att gå upp i vikt. 

Gymmet var sig likt. Massor av hett och svett som ett stadshotell en lördagskväll. Fast avsevärt snyggare och mer gay än en vanlig lördag på ett stadshotell någonstans i Sverige. Jag körde min vanliga uppvärming det vill säga brände 200 kalorier genom att gå på löpbandet med maxlutning. Efter det gick jag till boxningsrummet och körde armhävningar och situps. I rummet var det redan en kille som övade inför en dansaudition, givetvis till Brittney Spears. Duh, det är ju ett gayigt gym. Han dansade elegant och tufft till låten Circus. Allt medans jag stånkade som en strandad vitval på golvet med mina armhävningar och situps. 

Efter allt floppande på golvet så återvände jag till löpbandet för ytterligare 200 kalorier gång i uppförsbacke. Jag trodde på allvar att jag skulle få hjärtstillestånd eller i alla fall svimma mot slutet. Min kondition är urusel. Förhoppningsvis tar det inte många veckor innan jag fått tillbaka flåset och slipper ha nära döden upplevelser på löpbandet. 

Jul 5, 2009

4th of July the real story
Jag började mitt 4e juli firande så där lagom efter lunch med att korka upp en flaska rosevin och njuta av trädgården. 




Efter att ha druckit ett par glas rose så var det dags att grilla. Jag hade marinerat min stora biff i några timmar och sedan så grillade jag den perfekt medium rare som dom säger här i USA. 



Efter att ha ätit klart så gick jag för att titta på fyrverkerierna. Fast dom dumma poliserna hade spärrat av så att jag och en massa andra inte kom fram till West Side Highway och dom bästa platserna att se fyrverkeriet. Det var redan fullt fastän det var över en och en halv timme kvar till fyrverkerierna. Jag gick in på the Eagle (värsta läderbögbaren) och såg fyrverkerierna från deras mysiga takterass istället. Det var himla trevligt att slippa pöbeln på gatan och stå där uppe och se fyrverkerierna med en kall öl i handen. 

Kvällen avslutades sedan på Barracuda som var fullpackad med söta pojkar. Jag tog någon öl där innan jag gick hem och sov. 

Jul 4, 2009

Happy 4th of July
Sitter här och firar USAs nationaldag i min lilla lägenhet i Chelsea alldeles själv och ensam. Snyft! Hela bögvärlden verkar ha åkt ut till Fire Island idag. Det är tomt och öde i stan. Själv är jag dock så nöjd över att vara kvar i stan. Jag har obegränsad tillgång till rosevin och slipper sand i skrevet. YouTube är full med gamla 90-tals hit. Nostalgitripp galore! Snart kommer jag slänga en gi-normous biff på grillen och osa rejält i trädgården. Om några timmar vankas Macys gigantiska fyrverkeri. Denna gången på Hudson så för en gångs skull har jag nära dit. 

Så här kommer det att se ut om några timmar. 

Jul 3, 2009

Pride, the After Party
Efter paraden gick vi till min favoritrestaurang i Chelsea, VYNL. Stället hade temat "Let's get physical" med Jane Fonda. Servitörerna och servitriserna var alla klädda i tajta 80-tals gymkläder. Det var fullsatt så vi fick sitta i baren och vänta på ett bord. Då passade vi på att ta en eller två frozen margaritas. 

Barpersonalen slet järnet för att hålla igång partyt.


Våran snygga servitör Matthew, rockade värsta hollywoodleendet.


Det var helt galen stämning på stället. Folk satt och sjöng allsång till musiken. Sist men inte minst så körde en av servitörerna koreografin till Beyonces Single Ladies när låten spelades. Det blir inte mer gay än såhär! Kolla in filmen.