May 28, 2010

Gamla synder
Jag satt idag och hängde på Adam4Adam. Nej, det är inte en bar utan mer en dejting sajt för bögar. Det där med dejting innebär ett ganska så brett spektra för oss bögar. Hur som helst så pep det till att jag fått ett meddelade. Jag öppnade det och insåg att det var från J som jag träffade några gånger förra juli. Det hela rann ut i sanden då J var så himla upptagen och verkade inte alls intresserad av mig.


Så här såg J ut förra juli. Vi får väl se om han ser lika bra ut ett år senare.

Vi utbytte lite meddelanden och hux flux så bestämde vi oss för en drinkdejt lite senare i helgen. Jag vet inte riktigt varför jag är populär hos honom igen, men det gäller att smida medans järnet är varmt. Brassen verkar ju bara vara alltför strulig för att jag skall orka med honom.
Äh, men vadå!
Hur många gånger kan man använda samma menlösa ursäkt? Två gånger i rad verkar gå bra. Den 23-åriga brassen skulle ha kommit över för en filmkväll igår. Nu blev det inte så för att han hade träningsvärk efter att ha tränat hårt i två dagar. Dagens ungdom alltså! Hur vek är den?

Inte blev det hämdsex heller. Istället så gick jag och tränade. Jag körde lite rodd, gång i uppförsbacke samt lyfte lite skrot. Det är ju hög tid att träna tuttarna inför stranden.

Jag börjar bli innerligt trött på brassen. Jag ger han en tredje chans till filmkväll. Hittar han på någon mesig ursäkt igen så lär han inte bli bjuden igen.

May 26, 2010

In a New York minute
Igår flängde jag runt som sjutton efter jobbet. Min granne R hade examensfest på Angelo and Maxie's Grill igår. Jag hoppade på 6ans tunnelbana ned till 19e gatan och Central Park South efter jobbet och tog en drink med henne. Jag var bara på festen i en timme innan jag var tvungen att gå vidare.

Jag tog 6ans tunnelbana upp till 52a gatan och gick på ett networking event på en irländs pub där och drack några öl och pratade med folk inom min branch. Vid åttatiden så åkte jag ned till the Village och träffade M och P som var på Pieces. Jag drack bara en cola och sade hej till dem innan det var dags att åka hem och titta på Glee. På fyra timmar så hade jag avverkat tre ställen i tre olika stadsdelar. Inte illa pinkat för en tisdagskväll.

Ikväll blir det avsevärt mindre fläng men mer spring. Jag skall springa längs floden efter jobbet. Fast det får nog bli sent för det är ruggigt varmt i New York. Vi har just nu 32 grader Celsius.

May 25, 2010

Monday Monday...
Jag var lite seg i måndags efter söndagens Sunday Funday med ambulansföraren M. Vi insåg till vår fasa att vare sig Vlada eller Therapy är öppna på söndagar innan fem. Vi hamnade tillslut på Woody's. Där åt vi en tidig middag bestående av nachos och chicken wings. Tur att jag hade kört spinning tidigare på dagen. Efter middagen så hamnade vi på Boxer. Fast på söndagar så jobbar inte dom snyggaste bartendrarna. Fast nu var det inte söndagen jag ville berätta om utan måndagen.

Trots min seghet så hade jag en hektisk kväll på måndagen. Jag åkte hem och bytte om till ledigare klädsel. Halv åtta så träffade jag min irländske kompis M på Room Service, ett populärt thaiställe på 9e Avenyn i Hell's Kitchen. Han fyllde år så vi firade honom med en middag. Efter middagen så gick vi till Posh för en snabb drink. Det blev en snabb drink för det var drugbingo på Posh. M är tydligen lite rädd för drag queens. Efter det så var födelsedagsbarnet trött så firandet tog slut. Ja, fast inte för mig. Min kompis ambulansföraren M var på Boxer och firade sin arbetslöshet med sin tjejpolare M,

Min kväll avslutades på Boxer i sedvanlig ordning. Fast den här kvällen var ganska så crazy. Hela stället översvämmades av kostymnissar. Det hade tydligen varit en välgörenhetsgala i närheten. Min favoritbartender Brandon fick slita som ett djur. Jag och andra sidan hade svårt att slita mina ögon från hans sixpack och det faktum att han var kommando under dom lösa sportshortsen. Det syntes väldigt tydligt när han dansade.

Jag dansade också fast med en sjuksköterska. Vi dirty dansade senare på kvällen i fyllan och villan. Hon hade väldigt trevliga bröst. Jupp, jag gillar bröst när jag är på snusen. Dom är så mjuka och sköna.

Jag lyckades faktiskt komma hem i rimlig tid dvs strax innan två. För en gångs skull så stängde jag inte Boxer på en måndagskväll. Progress!

May 22, 2010

Trädgårdsliv

Mina träningskläder är nytvättade och hänger ute på tork.


Grannen min håller på att designa om sin del av trädgården. Här skall det bli ett däck och en damm.


Cirkelsågen är redo för däckbygget.
Att dricka middag
Att dricka middag är inte bra. Jag var på dåligt humör igår och min kompis M föreslog att vi skulle gå på XES happy hour. Vi drog dit och strålade samman med J även kallad crumpet för han är britt. Vi var på XES till klockan nio då happy hour tog slut. Vi promenerade raskt till Boxer som har happy hour till halv tio. Vi lyckades precis få drinkbiljetter innan happy hour var slut där. Det hela slutade illa. Jag var hemma vid halvelva och slocknade vid elva utan att ha ätit middag. Vaknade upp med världens baksmälla imorse. Nu passar jag på att späka mig med att tvätta. So not glam!

May 20, 2010

Härom natten
Igår så skulle den 23-åriga brassen kommit över och kollat på film hemma hos mig. Han var dock väldigt trött efter att ha gymmat och shoppat inför helgens resa till Miami. Oj, vilket jobbigt liv! Själv så jobbade jag hela dagen och sedan så röjde jag upp i min lägenhet efter jobbet. Inte var jag för trött för att kolla på film. När jag förstod att filmkvällen inte skulle bli av så gick jag ut på nätet och fick nästan genast ett skamligt förslag.

Det var en 34-årig fd navy-kille som var på besök i stan och sökte sällskap. Jag gillade vad jag såg både ovanför som under midjan så jag drog på mig lite kläder och åkte upp till W Hotel i Times Square. Väl där så hade jag "anger sex". För att citera Sue Sylvester i Glee: "Anger sex is the only sex I know". Fast riktigt fullt så illa var det dock inte. Det var mer hämdhomosexande. Får jag inte 23-årigt lammkött så tar jag en tatuerad sjöman istället.

Kvällen tog inte slut i och med detta. På vägen hem fick jag ett SMS från min kompis M som krävde att jag skulle komma till Boxer. Jag var inte trött efter att ha rumlat runt på hotelrummet så jag gick dit.

Jag tror att vi har varit där lite för ofta. Barpersonalen (snygg med inte alltid så smart) har lagt märke till oss. En av killarna frågade om vi inte var där i måndags. Joo, svarade vi unisont lite skamset. Fast säg den skam som varar. Traditionsenligt så var vi där tills dom stängde.
Äntligen
Äntligen, som Gert Fylking brukar utbrista när nobelpriset i litteratur presenteras, så har New York fått speciella gångbanor för turister. Det är oerhört irriterande att hamna bakom en skock turister när jag har bråttom till jobbet eller annars bara vill hem snabbt efter en dålig dag på jobbet.

Nu har då New York infört gångbanor där söliga turister kan drälla runt och gapa över hur höga husen är i New York med mera. Dessa slöfockar kan gott hålla sig undan från oss som bor i staden och som har ett hektiskt schema och behöver gå i normalt tempo (läs stressat tempo).

Apartheid som jag aktivt kan stöda.

Nu är det dock inte riktigt så underbart som det låter. Det här är ett hyss som någon gjort på 5e Avenyn vid 22a gatan, nästan precis där jag bor. Vi får väl se hur länge det dröjer innan det blir borttaget.

May 17, 2010

Tankar om HIV
Som ni säkert märker så har jag en liten banner uppe i högra hörnet på bloggen. Nationella HIVrådet kör just nu en kampanj i Sverige för att upplysa om HIV. Jag har valt att "promota" kampanjen då HIV är någonting jag lever med. Nej, jag är inte HIV-positiv!

Däremot så är HIV någonting som är väldigt mycket vanligare i New York än i Stockholm. Jag har vänner som är HIV-positiva här i New York. Jag ser alltid killar på gymmet som har kosmetiska biverkningar från bromsmediciner de tagit. HIV är helt enkelt mer påtagligt här. Det är inte löpsedlar på kvällsblaskorna utan vardagsliv.

Jag gjorde testet på Knullträdet för att se hur många jag rent statistiskt sett haft sex med och kom upp till över 10.000 personer. Fast den siffran är jag lite osäker på då jag faktiskt inte riktigt vet hur många jag homosexat med. Jag har tappat räkningen vid det här laget.

Vad jag dock vet är att två av dessa killar jag homosexat med var HIV-positiva. Dom var öppna med sin status när det väl kom till kritan och jag valde att homosexa säkert med dom. Jag blev inte smittad tack vare att vi använde kondom och för att dom var ärliga.

Fast jag undrar ibland över hur många av de killar jag homosexat med som inte varit öppna om sin status eller inte vetat att de blivit smittade av HIV. Rent krasst så är det nog så att jag säkert haft sex med fler än två HIV-positiva. Min policy är enkel vad gäller homosexande. Kondom på när man knackar på bakdörren!

May 16, 2010

Vad är väl en solnedgång på Manhattan...

Om inte ett glas rose ute i trädgården.
Brunch!

Så här kan en brunch på Manhattan också se ut. Inga mimosas dock!

Omvända lördagen
Idag har jag haft en omvänd partykväll. Jag träffade min kompis M utanför S:t Vinnies vid tre på eftermiddagen. Nåja, träffade och träffade. Precis när jag mötte up med honom så fick han en "kund" som han var tvungen att köra till en öppen akut. Jag gick och tog mig en kopp kaffe medans jag väntade på att han skulle komma tillbaka.

När han väl kom tillbaka efter en timme (patience is a virtue) så föreslog han en tidig middag. Vi hamnade på VYNL där vi käkade burgare och drack var sin frozen margarita, ehm "make it two" klockan fyra på eftermiddagen. Därefter skulle M gå på gravölspartyt för Vinnies ambulanspersonal. Jag lullade hem.

Resten av kvällen har jag varit hemma och nyktrat till samt haft tråkigt. Jag har helt enkelt lekt askungen ikväll och städat lite. Det var bland annat hög tid att sopa askan ur öppna spisen. Inte direkt gala och glamour. Lika bra att göra vad jag alltid brukade göra som tonåring när jag hade det tråkigt nämligen sova. Jag tänker springa en runda i Central Park imorgon och då kan det ju vara trevligt att vara utsövd.

May 14, 2010

Fredagskväll
Ligger på divanen och smälter middagen efter att ha varit på gymmet och tränat. Jag värmde upp med 2 km löpning på löpbandet och därefter körde jag 40 minuter spinning. Det tyckte jag var lagom för en fredagskväll.

Det är ganska så varmt i New York och jag har fönstret öppet för att släppa in lite svalare nattluft. Någon granne i kvarteret har en lägenhetsfest som verkar vara på döende. Bra är väl det för jag orkar inte lyssna på fulla skräninga tjejer och bröliga killar hela natten. Problemet med att bo mot innergård i Chelsea är att folk har fester ute på gårdarna eller har öppna fönster när dom partar. Ljuden ekar mellan husen så ibland känns det som om dom är inne i min lägenhet och festar. Nu är det dock tyst och stilla. Dags att sussa.

May 13, 2010

Party in USA eeeh Irak...
Just nu pågår det en debatt här i USA angående DADT dvs "don't ask don't tell" lagen. Det är förbjudet i USA för gays att tjänstgöra i militären om dom är öppet homosexuella. Alltså den brillianta legala lösningen på problemet med homos i militären är inte att göra det tillåtet utan instifta en lag som förbjuder militären att fråga om man är gay, men samtidigt gör det olagligt att tjänstgöra om man går ut som öppet gay. Nu pågår det försök att få den lagen ändrad. De flesta inom militären verkar inte bry sig ett dugg om huruvida någon är gay eller inte, men det är den religiösa moralhögern så blir till sig i trosorna så fort gayrättigheter kommer till tals.



Här är ett mer humoristiskt bidrag till debatten gjort med glimten i ögat av några militärer i Irak.

May 10, 2010

Party in the USA
Jag gör som Miley Cyrus och Party in the USA. Fast kanske lite mindre glamoröst. Jag hälsade på min kompis M som satt i en ambulans utanför S:t Vincent's sjukhus. Sjukhuset är stängt för gott, men M som jobbar som ambulansförare är tvungen att jobba i några dagar till. Två ambulanser är bemannade utanför sjukhuset dygnet runt ifall någon skulle komma till den stängda akuten med en akut åkomma och behöver köras till en öppen akut. Nu händer det inte längre så min kompis har inget att göra. Jag fixade lite hämtmat från Spice och hälsade på. Vi satt bak i ambulansen och käkade middag samt poppade musik.


Nej, jag är inte sjuk eller full men trots allt i bak ambulansen.


Jag vete sjutton vad jag gör här.

May 8, 2010

Viva Brazil!
Det är väl ingen som brukar läsa min blogg som har missat att jag har en viss förkärlek för brasilianare. Igår så var jag över hos 23-åringen, dvs den söta brassen som råkade ha sex med killen som senare hittades död.

Vi drack några öl och tittade lite på TV. Hans bror var på semester i Hawaii så vi hade lägenheten för oss själva. Det tog hela 3 öl innan isen bröts och vi började hångla. Jag visste att han var intresserad av mig, men jag lät honom göra hela jobbet. Det var kul att se hur han övergick från artig konversation till hångel. Han var väldigt gullig. Det började med att han försiktigt höll min hand. Sedan så lutade han sig över och kysste mig. Därefter så var råhångeln ett faktum. Han var inte alls dålig på att hångla, men det märktes definitivt att han var 23. Han har potential, men han utnyttjar inte den till fullo. Om några år så kommer han att bli riktigt farlig i sängen.

Som dom brukade säga i Bullen. Killen på bilden har inget med historien att göra, fast han är kusligt lik brassen.

Hur som helst så njöt av att hångla med någon som är så söt och har en fast och fin kropp. Err... det blev mer än hångel. Efter ett tag så åkte byxorna av. Dock måste jag tyvärr avliva myten om att alla brasilianare är storväxta mellan benen. Han tillhör tyvärr inte till den kategorin trots att han har imponerande stora fötter. Ja ja, man tager om man så haver som Kajsa Varg brukade säga. Jag fick jobba med det som stod till buds och det gjorde jag. Jag fick upp honom i brygga rätt så snabbt. Det blev en rejäl "happy ending för brassen", mer än jag förväntat mig. Hans T-shirt fick vackert åka ned i smutstvättskorgen.

Vi gosade ett tag efteråt och han ville att jag skulle sova över. Jag var frestad då det var gulligt av honom att erbjuda övernattning. Dock kände inte riktigt för att sova över då jag gillar att vakna i min egen säng. Dessutom så sover jag alltid så dåligt när jag sover över hos någon jag inte känner så väl. Det får bli en annan gång för han vill ses igen. Vi får väl se om det blir av.

May 6, 2010

SEEEG dag
Idag var det en seg dag. Jag firade Cinco de Mayo igår dvs mexicos nationaldag. Det är lite absurt att man firar just den dagen i USA, men det är lite som valborg en ursäkt för att parta lite. Jag gick med min kompis M till en ny gay sportsbar, Boxer, som öppnat på 20e gatan mellan 5e och 6e Avenyn. En av kraven när dom anställde bartendrarna måste ha varit mindre än 3% kroppsfett. Speciellt trevligt då dom serverar med bar överkropp och iklädda gymshorts. Jag fick lite dåligt samvete över alla kalorier i min öl där jag stod och tittade på dem, men jag dövade mitt dåliga samvete snabbt med en ny öl.

Vi hamnade på VYNL för att käka middag. Stället var packat med straighta som var ute på after work margaritas dagen till ära. Det var lite kaotiskt utan någon som visade till borden, men vi högg ett bord och fick våran mat. Så småningom så dukade after workarna under i fyllan och gick hem samtidigt som bögarna började droppa in. Efter middagen så gick vi till Woody's och avslutade kvällen med några till öl. Tillslut så kom M's vänner också dit för att festa. Det blev som vanligt alldeles för sent och alldeles för mycket drucket. Det fick jag lida för idag. Inte så smart planerat då jag hade en telekonferens på morgonen och gruppmöte innan lunch. Happy Cinco de Mayo!

May 4, 2010

Gleetastic
Jag skrattade högt åt kvällens avsnitt av Glee. Det är svårt att förklara, men humorn är bara för "over the top". Det kunde bli riktigt dåligt, men på något sätt så blir det bara brilliant. Bara en sådan sak som att gleeklubben får tag på en video av Sue Sylvester dansandes till Olivia Newton Johns låt Physical och lägger upp den på YouTube.

De lyckas också få tag på underbara birollsinnehavare. Molly Shannon dök up som en lärare som hade blivit omplacerad till skolan tack vare problem med droger och studenter. Olivia Newton John dök också upp i detta avsnitt, men mer säger jag inte. Glee går väl inte i Sverige just nu vad jag vet.
VAB
Idag VABade jag. Nej, jag var inte hemma för Vård Av sjukt Barn utan Vård Av sjuk Bög, dvs mig själv. Jag har inte direkt mått vidare bra den senaste veckan. Jag åkte på en förkylning förra veckan som övergick till bihåleinflammation och en luftvägsinfektion. Igår gav jag upp och gick till min läkare och fick antibiotika.

Jag beslöt mig dessutom för att ta idag ledigt. Jag kände att jag behövde vila upp mig och låta antibiotikan verka. Nu känner jag mig fit for fight igen. Imorgon blir det till att gå till jobbet igen och ta nya friska tag! Oj, det där lät väl hurtigt. Jag antar att det är venti soy latten från Starbucks som talar.

May 2, 2010

Trädgårdsrutan
Lagom till värmeböljan så bestämde jag mig för att städa upp trädgården. Här kommer lite bilder från evenemanget.

Så här såg det ut för någon vecka sedan när körsbärsträdet blommat klart.


Det är bra med lite arbetsmotivation ibland.


Efter flera år av envist vägrande så blommar äntligen mina liljekonvaljer.


Det är ett hårt liv att vara trädgårdmästare.

May 1, 2010

Wined & Dined II
Igår var jag också bjuden på middag fast på helt andra premisser. Min kompis A bjöd mig på middag på GMHC, dvs Gay Men's Health Crisis. Det är en stödorganisation för HIV positiva. Angelo både jobbar där som volontär och är klient då han är HIV positiv.

Han bjöd mig på middag där då han kan få gratis mat där och han får ta med en gäst. Bonus för mig! Givetvis var det en massa byråkrati för att vi skulle få äta gratis, Vi fick skriva upp oss på listor och få matbiljetter, men det var ändå inte så himla farligt. Middagen serverades i klassisk skolmatsalmiljö, men var trots allt rättså god. Jag åt fläskstek, med råris och collard greens. Till efterrätt fick man en bit mumsig kaka.

Jag är så fascinerad av att man inom ett dygn i New York kan få vara med om så diametralt olika miljöer. Ena kvällen är det lyxliv med champagne och nästa kväll är det middag med samhällets utstötta. Jag tror att det gör mig till en bättre människa att se båda världarna. Jag tror inte att jag skulle ha ett lika omväxlande liv i lilla trygga Sverige.