Feb 22, 2014

Valentine's Day
I fredags förra veckan var det mobba alla singlars dag här i New York dvs Valentine's Day. Jag firade inte dock inte Valentine's Day själv. Jag var bjuden på en anti-Valentine's Day fest i Chelsea.


På väg till festen så såg jag Empire State var rosa dagen till ära. Urk!
 

Festen var i full gång men min kompis syntes inte till. Tur att jag kände värden lite. Jag köpte en drink och satte mig ned och väntade på min kompis. Det tog en halvtimme innan jag insåg att det var en välgörenhetsfest. "Total Paris Hilton blond moment!"


Min kompis dök upp efter ett tag, lagom till ett uppträdande. Det var någotslags dragmagdans. Värden är från Egypten så magdans var helt logiskt.


På vägen hem tog jag en drink på Barracuda innan jag åt middag på Venus Diner som jag brukar kalla "Loosers Lounge". Klockan var efter midnatt så stället var ganska så tomt.

Feb 18, 2014

Vinterelände
Vintern verkar inte ge med sig. Det snöade i torsdags på morgonen.


Det hade snöat en hel del under natten också av brevlådorna att döma. Posta? Någon frivillig?



Vad göra när det ser ut såhär?



 
Jo, man plaskar och halkar över till Russian Tea Room för en drink efter jobbet. 


Min kompis V lyckades få personalen att ge oss en privat visning av festvåningen. Där finns en glasbjörn i naturlig storlek fylld med levande guldfiskar.



Det bästa med Russian Tea Room är inte glasbjörnen eller drinkarna utan att det ligger vägg i vägg med Carnegie Hall. Vi hade biljetter till en konsert med St Petersburgs filharmoniska orkester. Det var kanske inte dom bästa platserna, men det var inget fel på akustiken. Dom var väldigt duktiga.



Efter konserten var det dags för lite mer kultur. Jag gick över till Barracuda för att titta på andra delfinalen av Miss Barracuda. Det var "evening wear" eller snarare "trash couture". Aftonklänningarna måste vara gjorda av sopor. Miss Tina Burner hade kvällen till ära en ny outfit.



Jag hade en bra plats precis i slutet av cat walken. Den här klänningen är gjord av bilder av Putin för han är skräp enligt deltagaren.



Den här klänningen är gjord av CD rom skivor och gamla floppydisketter. Hon tappade några av disketterna och Tina skämtade att hon höll på att tappa minnet.



Den coolaste klänningen var nog den här krokodilmönstrade läderblåsan.


Fast det var inte läder utan pappkartong, olja och värme som gav intrycket av läder. 


 
Sedan så var det det här med återvinning. En hel utstyrsel gjord av förpackningar från McDonalds.



Kvällens sista klänning var gjord av bilder på alla deltagarna. Snacka om trashtalk.



Efter det var det bara att halka hem i den nyfallna snön. Vintern som aldrig tar slut. Suck!

Feb 10, 2014

Miss Barracuda
I torsdags var jag ute en sväng. Jag hamnade på Barracuda. En av mina favorit drag queens, Tina Burner, var värdinna för Miss Barracuda. Miss Barracuda är en skönhetstävling för drag queens fast lite otraditionell. Det var baddräktsdelmomentet när jag var där. Fast temat var mer fisk än baddräkt. Ju mer kreativ kostymen var desto bättre poäng. Det var en galet rolig kväll. 


 
Det var rätt mycket folk där så jag fick ingen bra åskådarplats för fotografering. Dääär borta står Tina klädd som Ariel.


Kvällens tema var "plenty of fish". Här har vi en octo-pussy. Tyvärr är zoomen inte så bra på min kamera och jag är inte så stadig på handen ehm... så bilderna är en aaaaningens suddiga.



Hennes baddräkt är gjort av kattmatsetiketter. Friskis någon? Mjauuuu!


Ingen skönhetstävling är komplett utan en späckhuggare.



Sist men inte minst en nakenchock!

Feb 4, 2014

Bloggtorka
Min bloggtorka har utbytts till bloggpanik. Jag måste ju skriva om någonting, men det händer inte så himla mycket just nu. Det är vinter och livet går på rutin. Jag menar hur många bilder på cosmos kan man lägga upp i en blogg innan man klassas som gravt beroende alkoholist. Det mest upphettsande som hänt är att den säkert 30 år gamla trapphallsmattan åkt ut. Istället så har vi en ny fin beige matta.


Ta daaa! Se så ren och fin min matta är. Får se hur länge den håller sig ren.



Annars så är det mest snöstorm här i New York. Så här såg det ut igår morse på min gata när stormen Maximus drabbade staden. Någon verkar ha snöat in sig på gladiatornamn i USAs väderlekstjänst.



Snön låg kvar på trädens grenar på kvällen när jag kom hem. Väldigt vackert, men jag längtar efter våren nu.


 
Sist men inte minst, här kommer en bild på sprit. Dock är det dock inte en cosmo. Servitören tröttnade på att fylla på mitt glas på den senaste Elektrobrunchen så han gav mig hela flaskan. Lycka!!!