Jan 1, 2015

Jul, jul, strålande jul!
Julen kom och gick lika fort här i New York. Vädret var ovanligt varmt över julen så det blev ingen vit jul i år. Istället så öste regnet ned, men vad gjorde väl det för då fick jag en ursäkt att mysa inomhus istället.


Träden utanför mitt gamla kontor är alltid vackert upplysta i juletider.



Årets julkrans köpte jag lördagen innan julafton. 



Mina grannar hade hängt upp en fin dörrkrans på deras ytterdörr.



Jag kunde ju inte vara sämre. Jag knåpade ihop en dörrkrans av uppblåsta latexhandskar. Tyvärr syns inte ljusslingan vidare bra, men min krans är större än deras. Bigger is better! Hehehehe!



Jag klädde min julkrans på julaftonen. Årets dekorationer gick i juveltoner.



Jag hade köpt nya blåa fåglar att hänga i kransen. Här är en närbild av påfågeln.



Jag hade en väldigt lugn julafton. Jag bjöd en vän över på lite svensk julmat. Han hade jobbat hela dagen så han var glad över att få sitta ned vid ett dukat bord. Jag dekorerade bordet med lite jultomtar, julbockar och varför inte lite discokulor.


På juldagen så hade mina grannar lagat en fantastisk god stek. Dom bjöd mig på middag, men då dom inte har ett bra bord i deras lägenhet så hade vi middag hemma hos mig istället. Det var en mycket trevlig kväll.


Granen i Madison Square Park lyser upp i vintermörkret.



Det var inte bara lugna kvällar under julen. Herr K kom på besök från Sverige och vi gick ut och firade under mellandagarna. Här ett visdomsord från bartendrarna på XES.