Sep 28, 2013

Bröllopsklockor ringa!
Jag var bjuden på bröllop förra helgen. Det var länge sedan jag gick på bröllop så jag såg fram emot en kul kväll. Här kommer en del bilder från festiviteterna.

Bröllopet var i en festlokal som heter Deity och som ligger ute i Brooklyn. Min kompis J och jag tog tunnelbanan ut och hittade genast till baren. Det var open bar i väntan på att ceremonin skulle börja.


J och jag tog några drinkar i väntan på att våra vänner skulle dyka upp. 


Baren var på bottenvåningen på stället och hade en mysig lounge.


Bröllopstårtan var framställd. Se men inte röra.


Själva bröllopet var en trappa upp. Jag tog inga bilder under den korta ceremonin. Lokalen var enkel och dekorerad med levande ljus och blomblad.


Brudtärnorna hade romantiska pastellfärgade buketter. Insåg efteråt att bilden blivit fotobombad av ett par bröst. Peek a boob!


Det blev mer drinkar efter ceremonin medan bröllopslokalen förvandlades till matsal. Så här fin blev lokalen.


Borden var vackert dukade med en silverduk och lila servetter. 



Vi satt rätt långt borta från bröllopsparet, men det gjorde inte så mycket. Vi hade roligt ändå.



Efter middagen så var det dags för kaffe och bröllopstårta.



"La famiglia" 


Efter tårtan så var det dags att gå ned i källaren där nattklubben var. Vid det laget så var vi nog lite fulla och alldeles för lättroade.


Sist men inte minst den första dansen. 

Sep 23, 2013

World War M(ouse)
Hösten har kommit till New York och nätterna börjar bli kyligare. Därmed så har jag och mina grannar fått ovälkommet besök. Vi har fått möss i våra lägenheter.


Jag har lagt ut ett minfält av musfällor i köket, men hittills så har mössen bara gått runt fällorna. Jag har betat fällorna med jordnötssmör, som enligt alla skall vara det bästa som möss gillar. Icke sa Nicke då! Mössen totalignorerar delikatessen. Jag vet inte riktigt vad jag skall beta fällorna med. Kaviar och champagne?

Sep 14, 2013

Fredagskväll
Efter några dagars tropisk hetta så drog det in en kallfront lagom till helgen. Perfekt väder att grilla i. Det var precis det jag gjorde. Jag satt och njöt av sensommarvädret ute i trädgården med ett glas rose medans jag väntade på att steken skulle bli klar. Nu sitter jag här klarvaken fast klockan är mycket. Hela veckan har jag varit utmattad och slocknat vid tio, men nu av någon anledning är jag pigg som en lärka. Typiskt!


Jag slösurfade runt lite på nätet och har upptäckt en ny artist som jag gillar skarp. Varsågoda Eli Lieb! Jaaa, videon är hipsterig, men väldigt gullig.

Sep 11, 2013

Beach life
Det har inte blivit så mycket bloggat tack vare att jag tillbringat rätt mycket tid på beachen på helgerna.  Jag har mest varit på Jones Beach ute på Long Island och lite på Fire Island också.


Det är alltid trevligt med lite sällskap på beachen. Ibland så måste man rädda sitt sällskap med lite mun mot mun metoden. Skål!


Vissa dagar är det trångt på beachen, åtminstone i luften. Värsta trafikstockningen!


Vissa drakar är stora som hus.



Ibland så ser man flygande grisar på stranden och det beror inte på sällskapet ehm...ölen.  



Jones beach är oftast inte så himla fullsatt, vilket är skönt. Tyst och lugnt på beachen. 



Ibland har jag åkt ut till Fire Island. Färjan ut dit går från Sayville som måste ha en av dom minsta vinbutikerna någonsin. Den heter Down the Rabbit Hole och är knappt tre meter bred. Temat är Alice i Underlandet.



Beachen på Fire Island Pines var folköde när jag var där senast. Det kanske berodde på det rätt disiga vädret.


Fortfarande så var en hel del av husen inte reparerade efter superstormen Sandy. Det här huset hade förlorat terassen och poolen.



Det här huset hade förlorat soldäcket som vette ut mot havet. 



Turligt nog så var barerna på Fire Island öppna som vanligt. Här en frozen cosmo på Cherry's by the Bay.


Drag queens hör till. Här är det Porscha som uppträder på the Ice Hotel. 



Tyvärr var det alldeles för dyrt att bo på hotellet så det blev till att ta nattfärjan tillbaka till fastlandet. Alltid like trist att lämna Fire Island.