Mar 18, 2015

Nystart eller bot och bättring för böveln!
Bloggen har legat i träda alldeles för länge, men det finns orsaker till detta. Jag bytte jobb i mitten på januari och var tvungen att avsluta en massa projekt på mitt gamla jobb. Jag hade bara två veckors uppsägningstid så det var bråda dagar.

Jag åkte dessutom på en rejäl luftvägsinfektion under min första arbetsvecka på mitt nya jobb. Jag var i stort sett utmattad i en månad. Nu börjar det dock lugna ned sig på jobbet eller snarare jag börjar få lite koll på kaoset. Visst är det långa arbetsdagar och mycket att göra men jag har mer energi nu att fokusera på bloggen. Här kommer en bildbomb från månaderna som gott. Håll till godo!

De senaste månaderna har varit  de kallaste i New York på mannaminne och snö har det också kommit så att det räcker och blir över.


Här är en av de sista bilderna från mitt gamla kontor.Min kompis A var här i januari och bjöd mig på en flådig restaurang som heter Aldea i Flatiron distriktet. Restauranger var modern men mysig på samma gång.Givetvis blev det skumpa först.Jag tog svampsoppa till förrätt. Den var supergod.Till huvudrätt tog jag en perfekt tillagad torsk. Den öppna spisen har verkligen varit en vän de senaste månaderna. Varmt och gött!


Det blev lite skoshopping med A. Dock köpte jag inte dessa skor även om jag var liiite sugen på dom. Åtminstone min inre skata var väldigt sugen på dom.


Det blev också lite barhäng med A. The Oak bar inne på The Nomad Hotel var väldigt trevlig när vinden ven ute.


Vi hann också med en Electrobrunch. Här hänger Tina Burner i kristallkronan.Tina Burner och en annan favoritdruga Busted showar.

No comments: