Jun 25, 2012

Sommar, sommar, sommar...
I fredags var det dags för det traditionsenliga midsommarfirandet i Battery Park. Vädret var dock allt annat än lovande. Det åskade och spöregnade som bara den på förmiddagen. Dock såg det ut att vara uppehåll på eftermiddagen så min kompis O och jag tog vår picknick och vattentäta liggunderlag och drog ned till Battery Park.

Så här gemytligt såg det ut en timme innan ösregnet brakade loss. 


Majstången höll på att kläs alldeles bredvid oss där vi satt och tryckte i oss sill och köttbullar. 


Dansen kring midsommarstången var precis på väg att börja när åskmolnet tornade upp sig. Det här var taget typ någon minut innan himlen öppnade sig. Då var vi redan på väg till tunnelbanan, men vi kunde höra skriken från dom som var kvar i parken när regnet började ösa.

Vi fortsatte vår picknick inomhus hemma hos mig. Senare på kvällen så var det efterfest på en klubb i Flat Iron distriktet. Vi gick över till P och M som också skulle till festen och tog några fördrinkar. Vi hade alldeles för roligt hemma hos dom för vi kom inte till klubben förrens vid två. Vi var där tills dom stängde och sedan så blev det efterfest hos P och M tills solen gick upp. Jag kom inte i säng förrens vid sex på morgonen. Huvvaligen!

No comments: