Nov 29, 2013

Shit happens! (Bokstavligen, inga bilder dock)
Jag var ledig idag och tog vara på min ledighet genom att gå och träna på eftermiddagen. När jag var klar med träningen så såg jag ett SMS från min granne. Hon ville att jag skulle ringa innan jag kom hem. Jag ringde givetvis upp henne och fick då höra följande.

Min granne var på väg ut för att gå till gymmet när hon hon stötte på kvinnan som brukar tömma soporna i huset. Min granne undrade om hon mådde så bra för kvinnan hukade sig framför min dörr. Det visade sig att kvinnan höll på att skita på min dörrmatta. Det hela var superpinsamt för min granne och kvinnan. Kvinnan bar ut min dörrmatta och bajset. Fast det gick inte helt smidigt. En del bajs hamnade på min tröskel och på hallmattan enligt min granne.

När jag kom hem så fick jag undvika en del bruna fläckar på väg till min dörr. Det fanns ingen dörrmatta framför min dörr men väl en stor rund blöt fläck och några bruna klumpar på min tröskel. Superäckligt! Jag ringde bostadsbolaget och var upprörd och det med rätta. Dom lovade att försöka städa upp det och att hallmattan skall bytas ut så småningom.

Nu är mattan framför min dörr någorlunda tvättad, men jag hoppar fortfarande över den blöta fläcken och tackar gudarna att det inte finns skit på min tröskel längre. Fast jag är fortfarande rätt äcklad av bara tanken på vad som tidigare fanns utanför min dörr. Shitt really happens in New York!

4 comments:

Håkan Steenberg said...

WHAT??? Är det SANT? Det är ju helt förjävligt äckligt (fast jag måste erkänna att jag skrattade en del också när jag läste ditt blogginlägg).

SKIT-äckligt, som man brukar säga!

DOA said...

Jo, det är tyvärr en helt sann historia. Jag hoppas att dom byter ut mattan snarast.

Annika said...

Hej!
Det här kanske kommer att låta lite konstigt, men jag är också en svensk (som du ser, det svenska skrivna språket..) och skulle behöva komma i kontakt med någon som kanske skulle kunna hjälpa mig med lite frågor angående jobb här i New York. Just nu studerar jag bara engelska men skulle gärna vilja kanske få möjligheten att försöka hitta ett jobb här. :)

Så, om du har tid och lust, så skulle jag vara super tacksam om du kanske ville slänga iväg ett mail till mig, och kanske hjälpa mig med lite svar? :)
Annars förstår jag om det här bara låter knäppt och tidskrävande! :)
Här har du i alla fall min mail, så hoppas jag på att en dag det dyker ner ett mail från dig i brevlådan!
annika.tomtlund@gmail.com

Varma hälsningar
Annika, Hälsinge tjejen i stor stan

Pinglan said...

Fy bubblan! Helt vidrigt rent ut sagt! Jag hade kräkts! Uäkkk!!