Jan 11, 2013

Sent skall syndaren vakna
Idag gjorde jag en Kelly Bundy (slampiga dottern i Våra Värsta År egentligen Married with Children). Jag vaknade imorse, steg upp, klädde på mig och gick hem. Jag sov nämligen inte hemma inatt utan på hotell. Jag har under en längre tid flörtat med en söt latinokille, O, som jobbar som flygsteward. Vi har inte träffats förrens nu då han egentligen bor i LA och är för det mesta på någon exotisk ort tack vare jobbet.

Min hjältinna Kelly Bundy i högform.

O är i New York just nu och bjöd mig över till hans hotellrum igår för drinkar. Det lät misstänkt likt ett "booty call" då inbjudan kom rätt sent på kvällen. Hotellet låg dock nära mig så det tog inte lång tid för mig att ta mig dit. Hotellreceptionisten trodde nog också att det var ett "booty call". Han önskade "Have a nice night" lite väl hurtigt när han släppte in mig efter att han ringt upp till Os rum.

Väl uppe hos O så bjöd han på vodka cran och vi satt och snackade. Nåja, vi gjorde mer saker än snackade. Vi masserade varandra, grovhånglade och det blev en avsugning eller två i sann Kelly Bundy-anda. Jag sov över då det blev väldigt sent.

Liiite tungt att vakna upp imorse lätt bakis och inse att jag hade försovit mig. Det var bara att rusa hem och fixa mig i ordning för jobbet.