Mar 1, 2014

Slölördag
Jag har legat däckad idag tack vare en förkylning. Jag har nyst rätt mycket i veckan och igår vaknade jag med ont i halsen. Idag har jag försökt kurera mig genom att vila så mycket som möjligt. Det har med andra ord inte hänt så mycket idag. Jag tänkte istället berätta om förra lördagen då jag var mycket mer aktiv.

Det var ovanligt varmt och soligt den lördagen så jag bestämde mig för att springa längs med Hudson. Jag sprang hela vägen ned till sydspetsen av Manhattan från var jag bor på 22a gatan. På vägen hem sprang jag förbi den första killen jag dejtade i New York. Jag och mina kompisar kallade honom Greg the Bastard. Han var rödhårig, vältränad och alldeles för mycket trubbel. Jag gjorde slut med honom efter att ha dejtat honom i några månader. Nu sprang jag förbi honom. Han kände inte igen mig för jag hade solglasögon på mig och han var upptagen med att prata med sin pojkvän eller kompis som han promenerade med. Jag noterade dock när jag passerade honom att tiden och gravitationen har inte varit så snäll mot honom. Han var defitivt inte lika smärt och vältränad numera som när jag dejtade honom.

Senare på lördagskvällen så var jag ute och barhoppade i Hell's Kitchen med min kompis M. Vi var på övervåningen på Therapy vid baren när jag såg en fleecetröja jag kände igen. Jag hade haft en dejt med en hjärtkirurg en vecka tidigare och han hade en fleecetröja på sig under dejten. Jorå, det var han. Han hade lovat att höra av sig när han var i stan igen. Han bor norr om stan i Connecticut. Nu var han på Therapy och verkade rät full. Inte hade han hört av sig till mig heller. Pffft! Jag ville inte träffa honom så jag sade till min kompis att vi skulle flytta på oss. Folk trängde på och puttade kirurgen närmare oss. Det var bara en tidsfråga innan han skulle stå bredvid oss. Jag smet förbi honom när han kollade på sin telefon. Min kompis var inte lika snabb. Han berättade att kirurgen tagit honom på rumpan när han passerade. Jag fick mig ett gott skratt och förklarade för min kompis hur det förhöll sig med fleecetröjan.

Tänk att jag sprang på två fd dejter på en och samma dag! Världen är bra liten!

2 comments:

Håkan Steenberg said...

Krya på dig vännen!

DOA said...

Tack. Jag är rätt ynklig just nu, men på bättringsvägen.