Jan 16, 2012

En sådan dag.
Idag har det varit en eeeh dag. Jag har varit ledig från jobbet då det idag firas Martin Luther King Day i USA. Min lediga dag kunde ha börjat bättre. Jag fick ett SMS med lite tråkiga nyheter. Därefter så visade det sig att min mors Skype har slutat fungera. Vi kan chatta med varandra, men vi kan inte videokonferera med varandra. Kontakten bryts så fort vi försöker starta ett samtal. Jag misstänker att hon måste uppgradera program och det är inte det enklaste då hon är ganska så analfabet när det kommer till datorer. Det är väldigt frustrerande att försöka hjälpa henne med datorproblem via telefon.

Hur som helst så slutade dagen lite bättre. Jag gick och såg filmen Carnage. Filmen är baserad på en pjäs som gick för fulla hus på Broadway förra året. Min dag kändes genast lite bättre när jag såg en stående Kate Winslet sprutkräkas på den något överspända Jodie Fosters vardagsrumsbord fyllt med konstböcker. Det kallar jag en upplyftande scen.

1 comment:

Pinglan said...

Min Skype har också lagt av. Har bara den på telefonen just nu. MYCKET irriterande. Skönt att din dag blev bättre i alla fall!