May 17, 2012

Diet schmiet!
Igår så träffade jag min kompis M efter jobbet för ett BQC möte (Bitter Queens Club). Det blev bara han och jag för den tredje medlemmen i klubben, J, låg hemma på sängen, käkade middag och tittade på TV. Vi träffades på Boxers för lite drinkar innan vi gick vidare till Bare Burgers och käkade middag.

Bare Burger är en ny liten burgeria i Chelsea, som specialiserat sig på vällagade ekologiska burgare med kvalitetsingredienser. Det är inte direkt Donken-stuket på stället.


Restaurangen är rustikt inredd med plankväggar och torkade växter. Dock är restaurangen inte så stor. Den var fullsatt när vi kom dit så vi fick vänta i några minuter innan vi fick bord. Vi passade på att kolla på menyn utanför restaurangen och bestämma oss för vad vi ville äta.


Givetvis blev det en burgare var. Min karriär som matfotograf går inget vidare för burgaren ser mindre ut än vad den var. Dessutom var den supergod. Vi delade på en stor korg med pommes till våra burgare. Pommesarna var krispiga och kom med tre dippsåser som var smarriga. Jsom var något av det godaste jag ätit. Där gick min diet åt skogen, men det var det värt.


Stället heter som sagt Bare Burger vilket låter precis som "bear" dvs björn. Dekoren har ett kitschigt björntema namnet till ära.

Kvällen avslutades där den började nämligen på Boxers. Vad vi inte visste var att stället hade 2 års jubileum. Det var gratis öl och frusna drinkar efter klockan nio på kvällen. Det blev en billig kväll. Tjoho!

No comments: