Jan 13, 2010

Sjukt var det här
Jag har varit lite krasslig den senaste tiden med lätt feberfrossa på kvällarna och allmän risighet. Givetvis sätter min inre hypokondriker igång för fullt. Dock har jag uteslutit både ebola och hantavirus. Jag tror heller inte att jag drabbats av någon ny mystisk virussjukdom ala HIV nouveau för mina synders skull. Det är nog bara helt enkelt så oglamoröst att min taskiga bihåla har blivit infekterad igen eller snarare att den stadigvarande infektionen blossat upp igen tack vare min hårda beach 2010 träning. Grönt är inte skönt när det kommer till snor. Turligt nog så har jag en tid bokad hos min näsdoktor nästa vecka. Då blir det till att få en kamera uppkörd i näsan igen. " I am ready for my close up Dr Spingarn!"

4 comments:

Lyxpiraya said...

När jag får ordentlig huvudvärk så tror jag ALLTID att jag har en stroke. livet är för kort för att inte vara en dramaqueen :)

DOA said...

Så sant! Funderade idag att gå till läkare, men mina symptom är så luddiga så det går inte att ställa en diagnos. Jag spar mina pengar istället och vilar mig frisk.

Håkan Steenberg said...

Krya på dig Vännen!

DOA said...

Tack. Jag skall faktiskt till läkare idag. Febern vägrar ge med sig.