Jun 29, 2011

Bondi Beach Party
Dagen efter midsommarfirandet så var det dags för nästa fest nämligen ett äkta circuit party. Det här partyt hette Bondi Beach Party och anordnades på Governors Island. Festen började vid sex på kvällen och slutade vid midnatt. Här kommer några bilder från festen.

Det här är kön till färjan som skall ta oss över till Governors Island. Killen i marininspirerat vitt linne såg vi på tunnelbanan på väg till färjan. Vi slog vad om att han skulle till festen och jag vann.

Herr K är taggad på färjan över till ön.


Festen gick av stapeln på water taxi beach, vilket är en fejkstrand med lysande kulörta palmer och dyra drinkar. Fast utsikten över Manhattans sydspets är vidunderlig.


Go go pojkarna skakade loss på scenen till dansmusik när mörkret lagt sig. Mycket umtz umtz umtz blev det och med tiden åkte skjortorna av på grabbarna. Jag tror till och med att jag såg kändismäklaren Fredrik Eklund vingla förbi skjortlös.


Kvällens huvudattraktion förutom drogerna och barbröstade muskulösa män var Olivia Newton John som uppträdde. Det var ju inte för inte det var australiensiskt beachtema på festen. Vi orkade inte tränga oss fram i massan utan stod och tittade på hennes uppträdande från dansgolvets utkant.

No comments: