Jun 21, 2011

Sex and the city is back!
I söndags så steg herr K och jag upp tidigt och gick efter frukost till Highline parken för att kolla in den nya delen. För någon vecka sedan så öppnades parkens andra sektion från 18e gatan upp till 30e gatan.

Den äldre delen av parken som öppnade förra året har vuxit till sig och jag kunde inte låta bli att fotografera dessa häftiga "dildo" blommor.


Folkträngseln blev bara värre och värre ju närmare vi kom den nya delen av parken. Herr K i rött var inte direkt lycklig över detta.


Den nya delen av parken hade förutom direkt insyn i grannhusen en gräsmatta, som vi inte fick gå på just nu. Tyckte nog lite synd om dom som bott där länge och plötsligt har en massa folk som glor in i lägenheten fastän man bor på tredje våningen eller så. Skrytbyggena som det lutande huset i bakgrunden får ingen sympati från min sida. Köper man in sig i huset för läget vid parken och en berömd arkitekt så får man väl stå ut med att kreti och pleti glor in.

Om det var lustans ängder ovan mark så var det andra lustar som bejakades nere på marken. På 28e gatan så var det Folsom Street Fair dvs en S & M marknad. Det var trångt och svettigt samt alldeles för många bara kulmagar för att vare sig jag eller Herr K skulle stanna en längre stund.
Lite skoj eller snarare skrämmande var nog denna populära piskuppvisning. KA-DISH! "Sex and the city is back in the blog with a bang."

2 comments:

Håkan Steenberg said...

Astrid och jag gick precis samma sträcka förra veckan. Och eftersom det var extremt varmt så badade vi fötterna i "badfots-delen" (precis innan gräsmattan).

Men vi såg däremot inte någon Folsom Street-uppvisning!

DOA said...

Folsom Street är bara en söndag om året på 28e gatan. Vilket kanske är tur.