Jun 28, 2011

Midsommar
I helgen var det både midsommar och pride i New York. Det var en intensiv partyhelg med andra ord. Årets midsommarfirande i Battery Park blev väldigt svenskt tack vare vädret. Molnen var oroväckande låga och lagom till att picknicken skulle till att börja så föll det ett lätt duggregn. Fast svenskar är härdade. De flesta hukade under paraplyer tills regnet slutade och festen kunde börja på allvar. Här följer några bilder.
Vädret var väldigt svenskt. Regnmolnen hängde låga i New Jersey.


Efter regn så kommer svensk sprit. OOOO PEEE!


Nej, jag kräxas inte! Jag försöker bara organisera picknicken. Jag glömmer alltid hur obekvämt det är att sitta på marken.


Senare på kvällen så var det dags för den svenska efterfesten på Pacha. Expressen kallade festen för en exklusiv lyxfest där champagnen flödade. Jag kan dock avslöja att festen inte var särdeles exklusiv då man kunde köpa biljetter till den och ingen champagne flödade där jag var. Dock fanns det gratis godisarrangemang tack vare den nya svenska godisaffären Sockerbit. Undrar om säkerhetsvakterna som muddrat alla festdeltagare för vapen insåg att det fanns hundratals vassa grillspett till förfogande inne på själva klubben. Lösgodiset var nämligen spetsat på grillspett istället för i skålar.

Mordvapen!

Alcazar uppträdde på festen och gjorde ett väldigt proffsigt jobb trots den lilla scenen. Dom körde hela fem nummer och ett extranummer till folkets jubel. Enligt Herr K så var det deras näst sista uppträdande.

Crying at the Discotheque anybody?


2 comments:

Pinglan said...

Låter som en riktigt bra midsommar :-D

DOA said...

Det var en bra midsommar. Trots duggregnet.