Nov 9, 2009

Måndag hå hå ja ja!
Fick stiga upp en timme tidigare för att åka upp till Washington Heigts för att mata katterna som jag sitter kattvakt för innan jobbet. Det blev ett kort varv på jobbet varefter det var dags att gå till nässpecialisten och kolla upp min bihåleinflammation.

Farbror doktorn körde upp den sedvanliga fiberoptikkameran i snoken och kollade. Han kom med glädjande besked att det verkade som om antibiotikan fungerade. Det såg bättre ut än förra gången. Han passade dessutom på att dränera den sjuka bihålan. Ut kom världens största snorkråka. Bläh! Inte undra på att jag haft ont i bihålan med ett sådant monster som täppte till. Jag åkte på ytterligare två veckors antibiotikakur. Nu håller jag och ni tummarna för att det är sista gången.

Resten av dagen gick åt att jobba järnet. Pendlingen hem var intressant. Utanför grannskyskrapan så hade tre bussar krockat. Det var poliser, ambulanser och brandbilar överallt. Kaos värre! Sedan så var det en hemlös, alkis eller både ock som hade kräksat på 1ans downtown perrong på Times Square. Mysigt värre! Ugh!

Skulle tränat ikväll, men istället så blir det happy hour på XES med M. Det får bli träning imorgon istället.

2 comments:

Pinglan said...

Men du... träna med bihåleinflammation.. Aja baja!

Själv är jag asless på min förkylning nu! Har dessutom åkt på dotterns ögoninflammtion så jag går omkring rödögd à la Dracula, Party!

DOA said...

Jaa, jag vet. Fast den har varit kronisk. Det gör varken från eller till att jag tränat.

Pink eye minsann! Trist att halloween är över.