Jun 15, 2010

Helgens Eskapader Del 2
Jag skulle ta det lungt på söndagen. Det hela spårade ur när jag tog ett eller ehm nåja två glas rose till lunch. En brittisk man som har tjatat om att träffas ganska så länge kontaktade mig på en chattsida. Jag tänkte, varför inte ha lite kul på eftermiddagen och homosexa med en britt. Han kom över inom 20 minuter och vi homosexade friskt i en timme eller så. Jag kom som en gejser eftersom det var några dagar sedan jag lättade på trycket sist. Hela hans bröst blev ju liksom glaserad av mig. Det tyckte dock britten var jäkligt läckert så han kom också

Britten stannade inte länge utan drog hem ganska så snart. Då fick ett SMS från en armensisk kille som jag chattat lite med. Han var på Gym Bar runt hörnet från mig och han ville att jag skulle komma förbi. Jag drog på lite kläder och masade mig dit. Han var söt, men alldeles för berusad och där med sin tjejpolare. Jag tog två öl och snackade lite med honom. Vi kom överens om att träffas en annan kväll.

Jag gick nämligen vidare till Woodys och träffade M. Vi satt där och kollade på Tony Awards, som är Broadways motsvarighet till Oscars. Det var kul att kolla på prisutdelningen i en straight bar. Nåja, det blev inte så straight. Dessutom så hjälpte det att ha en bartender som var väl insatt i Broadway. Några av hennes kompisar uppträdde till och med. Det blev dock midnatt innan jag kom hem.

2 comments:

Håkan Steenberg said...

En armenier minsann - honom vill jag höra mer om...

DOA said...

Det var inget speciellt. Han är på besök från LA. Lite gnällig var han, men annars helt okej.