Mar 26, 2010

Poppers and Porn
Okej, nu får det vara nog med vardagstristessen på den här bloggen. Nu är det dags för lite glamour och homosexande. Jag hade en dejt med Mr Darkside igår. Det är en man som jag ser lite då och då. Min fascination av honom är att han är helt alldaglig med kläderna på. Fast när kläderna åker av så kommer hans mörka homosexsida fram, därav smeknamnet Mr Darkside. Nu var det inte homosexandet med honom jag ville skriva om. Det mesta passar sig inte att skriva i bloggen i vilket fall som helst, utan jag vill diskutera fenomenet poppers.

Mr Darkside gillar poppers och han vill att jag också skall lukta på flaskan. För er som inte vet vad poppers är så är det en kemikalie, amyl nitrit, som man sniffar. Somliga blir sexuellt upphetsade medans andra blir varma och avslappnade. För mig är det mest som att lukta på en gammaldags spritpenna och sedan så blir det svart. Det är ju lagom upphetsande. Nåja, jag ställer upp på det hela då delad poppers är halverad avsvimning eller någonting sådant. Jag gör nog det mest för att vara delaktig i Mr Darksides upplevelse. Det är inte så att jag tokshoppar poppers från porrbutiken runt hörnet och hobbysniffar hemma.

En av nackdelarna med poppers är att luftvägarna blir rossliga dagen efter, som om man rökt ett paket cigaretter. Dessutom så brukar jag få huvudvärk. Sitter nu här och rosslar lite lätt som en astmatiker. Sent skall syndaren lära sig. Host host!

No comments: