Sep 2, 2008

Nytt fall för Law & Order?
I helgen hände någonting i Chelsea som kunde ha varit hämtat ur ett avsnitt av Law & Order. En tjej kom hem på söndagen och upptäckte att sin lägenhetskompis (en 19-årig kille) låg mördad i sängen på sitt rum. Han låg i sängen med en elsladd runt halsen och plast istoppat i munnen. Först trodde väl alla att det var en sexlek som gått fel då han bodde på 15e gatan mitt i Chelsea och han var gay.

Nu var det dock kanske inte så. Polisen arresterade en knarklangare som erkände att han mördat killen. Vad som verkar ha hänt att killen tog en taxi från en fest sent på fredagsnatten till Union Square för att handla knark i fyllan. Där träffade han den 22-åriga knarklangaren och föreslog att han skulle följa med honom hem. Vad som sedan inträffade är väl lite oklart men det slutade med mord. Det är lite modern Darwinism över det hela om man skall vara cynisk. Är man inte tillräckligt smart så får man inte föra generna vidare. Nu var han ju gay då så det kanske inte hade blivit några barn gjorda i det långa loppet. Man bjuder inte hem okända knarklangare på fyllan i New York, man bara gör det inte.

2 comments:

Pinglan said...

Usch, läskigt värre ju! Du bor i stan som sagt fast man bjuder inte hem en knarklangare på fyllan någonstans tror jag....

DOA said...

Jo, det var bara så himla dumt och så otroligt onödigt. Fast han var ju bara 19 och nyinflyttad till staden.