May 25, 2010

Monday Monday...
Jag var lite seg i måndags efter söndagens Sunday Funday med ambulansföraren M. Vi insåg till vår fasa att vare sig Vlada eller Therapy är öppna på söndagar innan fem. Vi hamnade tillslut på Woody's. Där åt vi en tidig middag bestående av nachos och chicken wings. Tur att jag hade kört spinning tidigare på dagen. Efter middagen så hamnade vi på Boxer. Fast på söndagar så jobbar inte dom snyggaste bartendrarna. Fast nu var det inte söndagen jag ville berätta om utan måndagen.

Trots min seghet så hade jag en hektisk kväll på måndagen. Jag åkte hem och bytte om till ledigare klädsel. Halv åtta så träffade jag min irländske kompis M på Room Service, ett populärt thaiställe på 9e Avenyn i Hell's Kitchen. Han fyllde år så vi firade honom med en middag. Efter middagen så gick vi till Posh för en snabb drink. Det blev en snabb drink för det var drugbingo på Posh. M är tydligen lite rädd för drag queens. Efter det så var födelsedagsbarnet trött så firandet tog slut. Ja, fast inte för mig. Min kompis ambulansföraren M var på Boxer och firade sin arbetslöshet med sin tjejpolare M,

Min kväll avslutades på Boxer i sedvanlig ordning. Fast den här kvällen var ganska så crazy. Hela stället översvämmades av kostymnissar. Det hade tydligen varit en välgörenhetsgala i närheten. Min favoritbartender Brandon fick slita som ett djur. Jag och andra sidan hade svårt att slita mina ögon från hans sixpack och det faktum att han var kommando under dom lösa sportshortsen. Det syntes väldigt tydligt när han dansade.

Jag dansade också fast med en sjuksköterska. Vi dirty dansade senare på kvällen i fyllan och villan. Hon hade väldigt trevliga bröst. Jupp, jag gillar bröst när jag är på snusen. Dom är så mjuka och sköna.

Jag lyckades faktiskt komma hem i rimlig tid dvs strax innan två. För en gångs skull så stängde jag inte Boxer på en måndagskväll. Progress!

2 comments:

Håkan Steenberg said...

Det låter fantastiskt kul - roligare än att sitta ensam på ett hotellrum i Sundsvall iallafall!

DOA said...

Ja det låter inte roligt alls det där med ensam i Sundsvall!