May 8, 2010

Viva Brazil!
Det är väl ingen som brukar läsa min blogg som har missat att jag har en viss förkärlek för brasilianare. Igår så var jag över hos 23-åringen, dvs den söta brassen som råkade ha sex med killen som senare hittades död.

Vi drack några öl och tittade lite på TV. Hans bror var på semester i Hawaii så vi hade lägenheten för oss själva. Det tog hela 3 öl innan isen bröts och vi började hångla. Jag visste att han var intresserad av mig, men jag lät honom göra hela jobbet. Det var kul att se hur han övergick från artig konversation till hångel. Han var väldigt gullig. Det började med att han försiktigt höll min hand. Sedan så lutade han sig över och kysste mig. Därefter så var råhångeln ett faktum. Han var inte alls dålig på att hångla, men det märktes definitivt att han var 23. Han har potential, men han utnyttjar inte den till fullo. Om några år så kommer han att bli riktigt farlig i sängen.

Som dom brukade säga i Bullen. Killen på bilden har inget med historien att göra, fast han är kusligt lik brassen.

Hur som helst så njöt av att hångla med någon som är så söt och har en fast och fin kropp. Err... det blev mer än hångel. Efter ett tag så åkte byxorna av. Dock måste jag tyvärr avliva myten om att alla brasilianare är storväxta mellan benen. Han tillhör tyvärr inte till den kategorin trots att han har imponerande stora fötter. Ja ja, man tager om man så haver som Kajsa Varg brukade säga. Jag fick jobba med det som stod till buds och det gjorde jag. Jag fick upp honom i brygga rätt så snabbt. Det blev en rejäl "happy ending för brassen", mer än jag förväntat mig. Hans T-shirt fick vackert åka ned i smutstvättskorgen.

Vi gosade ett tag efteråt och han ville att jag skulle sova över. Jag var frestad då det var gulligt av honom att erbjuda övernattning. Dock kände inte riktigt för att sova över då jag gillar att vakna i min egen säng. Dessutom så sover jag alltid så dåligt när jag sover över hos någon jag inte känner så väl. Det får bli en annan gång för han vill ses igen. Vi får väl se om det blir av.

2 comments:

Håkan Steenberg said...

Wow - va härligt det låter! Nu blir jag riktigt sugen på att gå ut i helgen.

DOA said...

Jag försöker få till en ny omgång med killen. :-)