Aug 30, 2009

Weekend update
Sitter ute i trädgården och skriver detta. Vädret är precis lagom varmt och soligt just nu här i New York. Jag har nyss avklarat tvätten och avnjutit en tonfisksallad. Funderar lite löst på att gå en sväng till gymmet och träna lite. Vi får väl se.

Gårdagens dejt med L gick bra trots att jag kände mig seg och sliten. Han dök upp klockan 4 och vi gick till Barneys Warehouse sale. Vi kollade runt lite, men allt var fortfarande för dyrt för oss. Nåja, nästan allt för jag köpte faktiskt en rosa skjorta som kostade typ 36 dollar när rabatterna var dragna. Det var Barneys hemmamärke vilket inte är lika fint som dom andra skjortorna, men jag var inte villig att betala 100 dollar för en skjorta på rea just nu. Mama is on a budget!

Efter Barneys så drog vi hem till mig och drog på oss gymkläderna och gick och tränade på gymmet. Efter träningen så duschade vi hemma hos mig och sedan så gick vi till VYNL och käkade middag. Min favoritservitör Matthew jobbade och servade oss så bra. Jag tog faktiskt en frozen margarita till middagen. Lite belöning för mitt tränande var jag ju värd. 

Efter middagen så gick vi ned till Magnolia Bakery i the Village och köpte efterrätt. L ville ha deras Banana Bread Pudding. Vi köpte hem en 1/2-pints bytta av puddingen och åt den hemma i trädgården. 

Kvällen avslutades i min säng med lite homosexande. Jag lät L göra en "home run" dvs han fick tillträde till bakdörren. Jag har blivit mer restriktiv numera med vem som får tillträde där bak, men då det rörde sig om en fjärde dejt så ansåg jag att det var läge att släppa till. L verkade i alla fall uppskatta erbjudandet. 

4 comments:

Håkan Steenberg said...

Vilken skön dag - med en perfekt avslutning!

DOA said...

Jo, det var en trevlig lördag.

Anonymous said...

Doa!
Blev lite oroad, en 1/2-pints bytta av Banana Bread Pudding först och sedan en "home Run", oj oj oj du kunde lika gärna fått måla om hela lägenheten. Du hade tur den här gången:) Satsa på citronsorbet nästa gång, inte samma, men för säkerhets skull.
Tack för en riktigt "målande" och levande blogg.
/MrC

DOA said...

Hahahaha! Jag tänkte inte så långt. Tack för komplimangen. Det är inte lätt att veta var jag skall lägga ribban på bloggen.