Oct 15, 2009

Sverige - Brasilien 2 - 2
Jag har insett att jag har en svaghet för sydamerikanska killar. Latinokillar har någonting visst. Den där lite mörkare hudtonen som gör sig så bra mot min vita hud, mörka hundögon och så är de sensuella i sängen. (Sensuella är väl ett finare ord för porriga eller?) Jag har chattat ett tag med en brasse som är på besök i New York i någon vecka. Vi bestämde träff igår. Tanken var att vi skulle gå ut och ta en drink eller två, men när vi träffades så hoppade vi över utgången. Istället blev det lite vin hemma hos mig.

Fast vinet tog vi mellan homosexandet. R visade sig vara väldigt sensuell och ha lite roliga talanger. En av hans talanger var att han kunde komma utan att röra vid kuken. Fast förutsättningen för att detta skulle ske var att man petade på prostatan. Det var bara för mig att ta en mer aktiv roll och peta på hans prostata. Som jag petade! Jag är alldeles leabröten idag och har blåmärken på märkliga ställen. Vem får sugmärken på undersidan av armen om inte jag. R sov över och vi började morgonen på samma sätt som vi avslutade kvällen. Nu går jag omkring med ett fånigt flin. Siffrorna i rubriken syftar på hur många gånger vi nådde i mål om nu någon över huvud taget undrar.

5 comments:

Håkan Steenberg said...

GRATTIS!!! Så du fick till det med filmstudenten, och det låter som att ni hade en riktig kanonkväll tillsammans: Sverige-Brasilien 2-2!

Håkan Steenberg said...

Jag hejjar på dig!

DOA said...

Nej, det är inte filmstudenten. Det här är en annan brasse. Det finns ju så många. :-)

Anonymous said...

Hoppla!
I skolan, 6:e klass, fick jag lära mig att Brasilen hade enorma tillgångar, nu förstår jag vad fröken Malmkvist menade :)

Ps. Kunde kanske landskampen avgjorts med en så kallad förlängning :)

Signaturen
Idrottsintresserad


Tack för skön blogg!

DOA said...

Idrottsintresserad: Ja vem visste att Brasiliens största tillgångar är folket. Ja eller typ 50% av befolkningen. Sist men inte minst tack för att du gillar min blogg.