Sep 10, 2009

Första gången i livet
För första gången i livet har jag missat ett flyg. Jag skulle ha flugit hem från L.A. igår kväll, men så blev det inte. Det hela berodde på en del olyckliga omstädigheter. Mitt ex hade tänkt fel på avgångstiden med en timme när han planerade att köra mig ut till flygplatsen. Jag kan ha sagt fel tid också, men han hade fått biljettinformationen skickat till sig. Hur som helst så tog det längre tid att köra till flygplatsen än jag tänkt i min planering och Ds planering hade en timme senare avgångstid. 

Summa summarum, jag kom till flygplatsen försent för att checka in bagaget och jag skulle aldrig ha hunnit igenom den långa kön till säkerhetskontrollen med bara handbagage. Det var bara att bita i det sura äpplet och boka om resan. Ombokningsavgiften var facila 200 dollar. Argh! Det var nästan lika mycket som min biljett kostade ursprungligen. Sedan fick exkexet vackert hämta mig igen. 

Jag fick sova en till natt hos honom. Nåja, sova och sova, jag fick kanske 3 timmars sömn innan det var dags att stiga upp och ta skyttelbussen till flygplatsen klockan 4 på morgonen. Ugh! Nu är jag dock äntligen hemma efter en ganska så dramatisk avslutning på semester. Fick just ett mess från exet som hoppades att jag skulle komma på besök igen snart. Yeah right! Nu kommer det dröja evigheter innan jag tänker resa igen. 

2 comments:

Håkan Steenberg said...

Men Vännen - du måste ju komma hem snart!

DOA said...

Jag vet, men jag gillar verkligen inte att flyga längre och att stressa och missa flyget bara förstärkte mina negativa känslor för flyg. Går det båt till Sverige?