Jul 20, 2010

Abercrombie & Fitch
Idag gjorde jag min kompis tillika värd för mitt boende i Stockholm lycklig och gick till Abercrombie & Fitch och shoppade lite åt honom.

För er som inte vet vad Abercrombie är så är det ett amerikanskt klädmärke som har specialiserat sig på den lite mer slappa college stilen, snygga fotomodeller, snygga expediter och det faktum att dom sprejar allt i affären med sin egna parfym. (Jag kände doften ett kvarter från affären. Jag svär!).

Jag gick inte till flaggskeppsaffären som ligger på 5e Avenyn och 58e gatan. Där är det alltid kö att få komma in. Istället åkte jag ned till South Side Seaport och shoppade där. Dock ligger inte affären direkt i anslutning till tunnelbanan närmast mitt kontor så jag fick promenera en bra bit i den trettiogradiga värmen. Pust!

Det hände dock en rolig sak. När jag närmade mig affären så träffade jag på min granne G. Han var ganska så förvånad att se mig och det var nog jag också. Jag vet att han jobbar inom finansvärlden, men jag trodde inte att hans kontor var där nere i finansdistriktet (också kallad FiDi). Aja, det var ändå kul att träffa honom. Världen är bra liten ibland.

3 comments:

Håkan Steenberg said...

Och Abercrombie har ju börjat ge ut sin tidning igen!

Erik said...

" Världen är bra liten ibland."

...du menar väl Manhattan är bra liten ibland??? Världen är här utanför.. ;) ..men det är kanske lätt å glömma på Manhattan.. *smile*

Bon Voyage GreenCard-American! :)

DOA said...

Håkan: Jorå, tidningen fanns i affären och den är tjock som en bibel.

Erik: Vadå, finns det en värld utanför Manhattan? Jag är inte helt säker på det. :-)