Nov 27, 2008

Thanksgiving goes gay?
Jag vaknade imorse och tittade på "Macys Thanksgiving Parade" på TV. Jag vet att gaymaffian styr det mesta vad gäller mode och media, men finns det någonting mer gay än "Macys Thanksgiving Parade?" Hmm, förutom "Pride Parade" och "Halloween Parade" förståss. 

Dora the Explorer, da bomb för dagisbarn.

Arrangörskommiten måste vara full av bögar för vem annars skulle komma på iden att marschera runt jätteballonger av tecknade figurer längs New Yorks gator uppblandat med  uniformerade "marching bands" fullproppat med snygga unga killar i uniform.  

Ögongodis för uniformsfetischister.

Vad ytterligare bevis behöver man när en av gästartisterna var Rick Astley sjungandes "Never gonna give you up" Gay galore!

Rick Astley modell 2008.

2 comments:

Pinglan said...

Hm en fundering kring Dora the explorer.. Här hemma så skall det föreställa ett pedagogiskt program där barnen får lära sig både engelska och svenska dvs de blandar svenska och engelska ord. Vad är poängen med det där barnprogrammet i USA??

DOA said...

Här i USA så är det engelska och spanska för barnen. Det är ju bra att barnen lär sig åtminstone några ord spanska eftersom så många pratar det språket, åtminstone här i New York.