Feb 20, 2009

Fredagskväll,
Det finns så många olika saker man kan göra på en fredagskväll i New York. Man kan äta på restaurang, gå på teater eller musikal, gå ut på bar eller klubb eller varför inte på sexparty. Jag beslöt mig för det sistnämda. Själva partyt var i en lägenhet i ett fint bostadshus med doorman och marmorlobby. 

Konceptet är rätt simpel, man knackar på och blir insläppt. Därefter pröjsar man insläppet och får en påse att stoppa sina kläder i. Sedan är det fritt fram att gå in i partyrummet där män gör saker tillsammans. Jag tänkte bespara detaljerna från själva partyrummet förutom att det enda som irriterade mig är att de flesta hade strumporna på sig. Det ser inte klokt ut. Speciellt om man har vita tubsockor på sig. Det lyser finfint i mörkret.   

Lyser som neon i porrmörkret!

3 comments:

Pinglan said...

Vita tubsockor borde förbjudas! Vilken underbar åsyn du måste ha möts av! Nakna män i vita tubsockor, fniss

Håkan Steenberg said...

Du roar dig på lyxigt porrparty i New York, och jag plågar mig genom Vasaloppet....det är som jag skriver i min blogg: Vad är det för fel på mig?

DOA said...

Pinglan: Sockorna lyste väldigt vita mot inredningen som gick i svart. Inte så snyggt!

Håkan: Jag vet inte om själva partyt var så lyxigt. Jag körde mitt egna lilla partyvasalopp i New York. Jag kom inte i min egna säng förrens 5 på morgonen. Det var lite boys gone wild den kvällen.