Apr 27, 2009

Depparmåndag
Idag har jag varit lite deprimerad över att jag missade att söka till det där jädra jobbet. Jag jobbar i en ganska så liten och nischad branch. Det är inte ofta som det kommer lediga jobb som är skräddarsydda åt mig. Jag har ju nu lärt mig att man skall göra bokslut med det förgångna. Det som har hänt det har hänt och inte lägga ned tid och energi på att älta det som varit. Fast jag måste erkänna att jag misslyckats lite på den punkten idag. 

En positiv sak är att jag var till min öron-, näsa- och halsspecialist och fick en ny sorts antibiotika. Det är någotslags dunderkur. Jag behöver bara ta ett piller om dagen och den verkar faktiskt fungera. Jag har sluppit bihåletryckshuvudvärken. Fast jag känner mig lite konstig. Jag hoppas bara det är för att jag är trött och inte någon mystisk biverkning. Sist men inte minst så skall jag få tid för att scanna min skalle. Vi skall nu äntligen titta vad som är felet med min bihåla som nu har krånglat av och till i över ett år. Kanske ser det ut såhär...

Ibland tror jag att min hjärna är lika stor som Homers.


2 comments:

Håkan Steenberg said...

Vännen, lägg inte mer energi på det där jobbet nu. Det enda du kan ändra på är framtiden! Det kommer säkert fler chanser, dessutom så har du otroligt mycket att göra på ditt nuvarande jobb. Det kommer att lösa sig!

DOA said...

Extra! Extra! Detta har hänt. Fick ett mejl idag från jobbet jag missat. Jag skall dit på intervju. Tjoho!