Mar 15, 2009

No More Wire Hangers.... EVER!
Tre av de sju dagarna var vi till havs. För att inte vi bögar skall bli uttråkade och börja slåss alternativt ha sexorgier dagtid så ordnar kryssningsföretaget roliga aktiviteter. På fredagen ordnades det en hinderbana vid poolen inspirerad av filmen Mommie Dearest där Joan Crawfoord porträtteras inte alltför smickrande. Som konfransier hade de hyrt in en drag queen som såg precis ut som Joan Crawfoord. 



Själva tävlingen gick ut på att återskapa kända scener ur filmen bland annat scenen där Joan Crawfoord misshandlar sin styvdotter med en metallklädhängare medans hon skriker "No More Wire Hangers.... EVER!" Varje tävlande bedömdes i tre kategorier, tid, skådespeleri och Joan Crawfoords personliga favorit. Roligast var en asiatisk kille som knappt kunde engelska, men han vann inte då vinnaren var ruggigt bra på att imitera Joan Crawfoords repliker. 



Här är en aktionbild där Joan Crawford säger någonting nedsättande till sin dotter. Deltagarna skall klippa hår ur den blonda peruken som syns nedtill i bilden medans de säger "Are you making fun of me?" Oj vad det flög blonda hårlockar. 

No comments: