Jun 1, 2009

American nose job
Idag var jag och opererade näsan. Tyvärr så opererade jag insidan av näsan så jag har fortfarande kvar min gamla vanliga tråkiga näsa. Jag försökte få en riktigt snygg romersk kran, men min läkare vägrade av någon anledning. Det enda jobbiga är att min läkare var tvungen att rätta till mitt septum (?) så operationen blev större än den planerade dräneringen av en bihåla. 

Nu sitter jag då hemma och blöder i stillhet. 

5 comments:

Pinglan said...

Iiiha, det där såg inte helt bekvämt ut :-( Skönt att operationen gick bra! Nu får det bli vila och dåliga såpoperor ett tag!

Anonymous said...

Vet inte hur passande det är med denna gamla Östgöta ramsa, men humor sägs kunna läka det mesta, så:

"Är det inte det ena så är det det andra sa kärringen när hon blödde näsblod" :).

Skönt att operationen gick bra - Krya på dig och "Keep on blogging", din blogg är toppen!

Må Gott!

MrC

Håkan Steenberg said...

Skönt att ditt "nose job" är över, och att du är hemma igen. Du blir säkert lika snygg som vanligt när svullnaden går ner.

Du skulle stanna hemma och läsa böcker nu, vad blev det för litteratur?

DOA said...

Pinglan: Det gör faktiskt inte ont. Det känns mest som en kraftig förkylning. Jag har hela första säsongen av Damages med Glenn Close. Biatch is back!

MrC: Tack för uppskattningen för min blogg. Alltid svårt att veta om folk läser den. Jag kryar på mig som bara den. Nu är det mest snor. Suck!

Håkan: Det blev en bok av Anne Rice, The Vampire Armand. Hittills högtravande engelska, men så är handlingen i renessansens Venedig än så länge. Snart blir det dock Damages med Glenn Close.

Pinglan said...

Jag visste inte att du gillade Ann Rice. Tycker själv att böckerna tyvärr ballade ur efter The body thief. Nu har jag återgått till tonåren och läser twilight :-)